Σοβαρό τροχαίο στην Καστοριά – Εσπευσμένα στο Παπανικολάου 40χρονος

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή μοτοσυκλέτας που οδηγούσε 40χρονος άντρας και ενός μεγαλόσωμου άγριου ζώου συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024, στην Επαρχιακή οδό Κορησού – Λιθιάς, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής.

Όπως αναφέρει ο ditikostipos, ο 40χρονος μοτοσικλετιστής επέστρεφε στο χωριό Λιθιά όπου μένει, μετά από νυχτερινή έξοδο που είχε με φίλους του στην Κορησό. Κατά την επιστροφή του πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του ένα μεγαλόσωμο άγριο ζώο, το οποίο πιθανολογείται πως ήταν Αγριογούρουνο η ακόμη και Αρκούδα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να τραυματιστεί σοβαρά.

Από την σύγκρουση ο 40χρονος οδηγός που επέβαινε μόνος του στο μηχανάκι, βρέθηκε στο έδαφος και υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τον αναβάτη της μηχανής εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του ένας νεαρός συγχωριανός του, ο οποίος πέρασε τυχαία από το σημείο και ειδοποίησε την Αστυνομία και το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, που έσπευσαν στο συμβάν.

Ο 40χρονος άντρας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης για να του παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Τέλος, έρευνες για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Καστοριάς.