Κεραυνός σκότωσε 13χρονη σε παραλία της Χαλκιδικής

κεραυνός χτύπησε τη 13χρονη την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα.

Μία 13χρονη έχασε τη ζωή της σε παραλία στη Χαλκιδική, όταν τη χτύπησε κεραυνός.

Η ανήλικη κολυμπούσε με τη μητέρα της, στο Ποσείδι, όταν περίπου στις 16:30 ξέσπασε καταιγίδα. Την ώρα που βγήκαν από τη θάλασσα κεραυνός χτύπησε το κορίτσι, αλλά και τη μητέρα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και ιδιώτες, που προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τη 13χρονη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο κεραυνός χτύπησε και τη μητέρα, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ

Σοκαρισμένη από το περιστατικό είναι η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, η οποία από τη πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το γεγονός βρέθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής. Μιλώντας στο protothema έκανε λόγο για πραγματική τραγωδία. «Είναι μια τραγωδία που έγινε από το πουθενά σε μια στιγμή χαράς της οικογένειας. Πραγματικά είναι τρελό αυτό το πράγμα. Έβρεχε πολύ και από όσα είπε η μητέρα της ετοιμαζόταν για να φύγουν εκείνη την ώρα από την παραλία. Ήταν ένας άγγελος, μια κούκλα, άριστη μαθήτρια και αθλήτρια. Οι γονείς δε μπορούν να διανοηθουν αυτό που έγινε. Το παιδί απλά περπατούσε στην παραλία, είναι τραγικό αυτό που έγινε» σημειώνει.