Κορησός Καστοριάς – Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών με ξυλοδαρμούς

Κορησός: Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών με ξυλοδαρμούς – Αναφορές για ύπαρξη σιδερογροθιάς – Έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την προσαγωγή των εμπλεκομένων

Ένα σοβαρό επεισόδιο διαπληκτισμού μεταξύ νεαρών που εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό και έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου 2024, στην Κορησό, Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μια παρέα περίπου τριών νεαρών ατόμων, ήρθε στα χεριά με ένα νεαρό άτομο ηλικίας περίπου 19 ετών στο χωριό Κορησός, Καστοριάς και συγκεκριμένα έξω από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής. Από τις μαρτυρίες των περιοίκων φαίνεται πως τα άτομα που εμπλέκονται στο συμβάν είχαν και στο παρελθόν προσωπικές διαφορές και έτσι δεν άργησαν να “ανάψουν τα αίματα”.

Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των εμπλεκομένων που φέρεται να είχε μαζί του και σιδερογροθιά, χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον 19χρονο, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να ενταθεί. Την στιγμή εκείνη από το σημείο έτυχε να περάσει ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος στην θέα του ξυλοδαρμού του γιου του, ενεπλάκη στο επεισόδιο καταφέρνοντας να ρίξει στο έδαφος το νεαρό άτομο που είχε προηγουμένως χτυπήσει τον παιδί του.

Τέλος, στη θέα του περιστατικού, τρίτα άτομα ενημέρωσαν την Αστυνομία Καστοριάς, της οποίας περιπολικά έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό όσων ενεπλάκησαν στον συμβάν.

ditikostipos