Η φωτιά που προκλήθηκε από την πτώση του κεραυνού πολύ κοντά στον ναό του Αγίου Χριστοφόρου, σε κατοικημένη περιοχή, κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική
Κεραυνός που έπεσε σε δέντρο σε κεντρικό σημείο της πόλης ήταν η αιτία της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή του πάρκου Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη.
Η φωτιά που προκλήθηκε από την πτώση του κεραυνού πολύ κοντά στον ναό του Αγίου Χριστοφόρου, σε κατοικημένη περιοχή, κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης που έσπευσε στο σημείο με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έδρασε γρήγορα για την κατάσβεσή της, προτού εξαπλωθεί.





![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)








![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)


![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

