7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ο Κατάσκοπός Μου» (2020) σκηνοθεσία Πίτερ Σιγκάλ

Δράσης Κωμωδία – «Ο Κατάσκοπός μου» είναι η ιστορία ενός σκληρού πράκτορα της CIA που βρίσκεται ξαφνικά στο έλεος ενός μικροκαμωμένου 9χρονου κοριτσιού, όταν η νέα του αποστολή είναι η επίβλεψη και προστασία της οικογένειά της.

Παίζουν: Ντέιβ Μπατίστα, Χλόη Κόλμαν, Παρίζα Φιτζ-Χένλι, Κρίστεν Σκααλ, Γκρεγκ Μπρυκ, Ντεβερέ Ρότζερς, Νοα Ντάλτον Ντάντυ, Ζαν Μισέλ Ναντό

*Open, Τετάρτη 31/07στις 21:00

«Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή» (2017) σκηνοθεσία Πάτρικ Χιούζ

Δράσης Κωμωδία Περιπέτεια – Δίχως άδεια και υπό επιτήρηση, ο Μπράις αναγκάζεται να επανέλθει στην ενεργό δράση από την ακόμα περισσότερο ασταθή γυναίκα του Ντάριους, την διαβόητη διεθνούς φήμης απατεώνισσα Σόνια Κινκέιντ.

Καθώς ο Μπράις οδηγείται εκτός ορίων από τους δύο προστατευόμενους του, οι τρεις τους αναμειγνύονται σε μια παγκόσμια συνομωσία και σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα στην Ευρώπη και ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάλμα Χάγιεκ, Φρανκ Γκρίλο, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μόργκαν Φρίμαν.

*Star, Τετάρτη 31/07στις 21:45

«Οι Κληρονόμοι» (1964) σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Ελληνική κωμωδία – Ο θείος Αργύρης αφήνει κληρονομιά στα τρία ανιψιά του τον οίκο μόδας που είχε – μια εξαιρετικά καλοστημένη και κερδοφόρα επιχείρηση. Κληρονόμοι είναι ο κουρέας Παναγιώτης, ο Σώτος, ο οποίος είναι άνεργος αλλά ελπίζει να ανοίξει κάποτε ένα χορευτικό κέντρο, και η χορεύτρια Μαίρη. Αλλά και τον Ρίκο, το διευθυντή του οίκου του, δεν τον άφησε παραπονεμένο ο μακαρίτης. Σε κάθε αρσενικό κληρονόμο αφήνει το 24% της επιχείρησής του, ενώ στην ανιψιά του, το 28%. Όμως τέσσερα μερίδια για μια τέτοια κληρονομιά είναι πολλά και από εδώ ξεκινούν όλες οι παρεξηγήσεις και τα κωμικά απρόοπτα.

Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Χλόη Λιάσκου, Έλσα Ρίζου, Περικλής Χριστοφορίδης, Κατερίνα Γιουλάκη, Νικήτας Πλατής, Σάσα Καζέλη.

*Ant1, Τετάρτη 31/07στις 22:00

«Δημόσιος Κίνδυνος» (2009) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μαν

Αστυνομική Δραματική – Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο Τζον Ντίλιτζερ, ο πιο καταζητούμενος γκάνγκστερ και ληστής τραπεζών στην Αμερική την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης.

Χτυπάει και εξαφανίζεται «σε κλάσματα του δευτερολέπτου» ενώ γύρω από το όνομά του έχει δημιουργηθεί ένας αστικός μύθος αντάξιος του Ρομπέν των δασών.

Από τη μία η ικανότητά του να παραμένει ελεύθερος ή να δραπετεύει από όλες τις φυλακές και από την άλλη υπερασπιστής των αδυνάτων, όποιος τολμούσε να τα βάλει μαζί του ξεσήκωνε τη λαϊκή οργή.

Ο Μέλβιν Χόρας Πέρβις Τζούνιορ (Κρίστιαν Μπέιλ) το λαγωνικό που δεν έκανε πίσω και έβαλε σκοπό να συλλάβει αυτό τον Δημόσιο Κίνδυνο, ήταν ο «ήρωας» του μετέπειτα FBI, ο εντεταλμένος από τις Αρχές τιμωρός που ανέλαβε να συλλάβει όλα τα μεγάλα ονόματα της Μαφίας.

Ο Ντίλιντζερ όμως δεν υπήρξε ποτέ εύκολος αντίπαλος ακόμα και γι’ αυτόν τον υπηρέτη του νόμου, που στόχο είχε την αποκατάσταση της Αστυνομίας στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και για ολόκληρο το Σώμα…

Ο θάνατός του σηματοδότησε τη γέννηση ενός λαϊκού θρύλου.

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Κρίστιαν Μπέιλ, Μαριόν Κοτιγιάρ.

*Skai, Τετάρτη 31/07στις 00:00

«Κλεμμένες Ζωές» (2004) σκηνοθεσία Ντ.Τζ.Καρούσο

Δράσης Μυστηρίου Τρόμου – Ένας κατά συρροή δολοφόνος κάθε φορά που σκοτώνει, υιοθετεί την ταυτότητα του θύματός του.
Η Ιλεάνα Σκοτ, ειδική πράκτορας του FBI στη σκιαγράφηση προσωπικοτήτων φτάνει στο Μόντρεαλ για να συνδράμει τις έρευνες και τη σύλληψη του δολοφόνου.
Η συνεργασία των καναδών αστυνομικών μαζί της είναι ιδιαίτερα δύσκολη και έρχονται σε αντιπαράθεση φτάνοντας τις έρευνες σε αδιέξοδο.
Στο μεταξύ η γνωριμία της με τον γκαλερίστα και αυτόπτη μάρτυρα της τελευταίας δολοφονίας, Τζέιμς Κόστα τους βοηθά να συνεχίσουν αφού έχουν πλέον ένα σκίτσο του δολοφόνου. Η ερωτική έλξη που αισθάνονται και οι δύο δεν θα αργήσει να βάλει σε κίνδυνο όλη την επιχείρηση…

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Ιθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Ολιβιέ Μαρτιζέζ, Τσέκι Κάριο, Ζαν Ιγκ Ανγκλαντ, Τζίνα Ρόουλαντς.

*Open, Τετάρτη 31/07στις 00:30

«Ράκος…Νο14: Και ο Πρώτος Μπουνάκιας» (1986) σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Σπίνος, κοκκαλιάρης, οδοντογλυφίδα, απένταρος, φουκαράς, ανακαλύπτει ότι έχει τρομερή δύναμη στα χέρια.

Αμέσως αλλάζει η ζωή του. Διάφοροι κομπιναδόροι προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν πλασάροντάς τον για πρωταθλητή της πυγμαχίας…

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Σοφία Αλιμπέρτη, Μάγδα Τσαγγάνη.

*Alpha, Τετάρτη 31/07στις 01:00

«Βαθιά Άγρια Θάλασσα 3» (2020) σκηνοθεσία Τζον Πογκ

Δράσης Τρόμου – Μια ομάδα επιστημόνων μεταβαίνει σε μια βυθισμένη νησιώτικη πόλη στη μέση του ωκεανού για να ερευνήσει την περιοχή, όπου ζευγαρώνουν δύο κύρια είδη καρχαριών.

Τα μέλη της ομάδας, όμως, παγιδεύονται στην πλημμυρισμένη πόλη και η ζωή τους απειλείται από εξαιρετικά ευφυείς και επικίνδυνους καρχαρίες.

Παίζουν: Τάνια Ρέιμοντ, Ναθάνιελ Μπουζόλικ, Έμερσον Μπρουκς, Μπρεν Φόστερ, Ρείνα Αόι, Μπρασαντ Μέιγουεδερ, Αλέξάντερ Μπατ, Ντεβίλ Βανίκ, Σίγια Μάγιολα, Ένρεστ Εστί Κλερ

*Star, Τετάρτη 31/07στις 02:15