Κρέμασε σκαμπό από το μπαλκόνι για να καπαρώσει θέση πάρκινγκ

Αυτή η χώρα είναι σουρεάλ. Και αυτοί που κρατάνε τον πήχη του σουρεαλισμού ψηλά, για να μη χαλαρώνουμε, είναι εκείνοι οι απίστευτοι τύποι που βρίσκουν όλο και πιο απίστευτους τρόπους να καβατζώνουν θέσεις πάρκινγκ. Παράνομα και με το έτσι θέλω.

Έχουμε δει καφάσια. Έχουμε δει καρέκλες. Έχουμε δει κώνους. Έχουμε δει ταμπέλες. Έχουμε δει ΚΑΙ καναπέ. Τώρα μπορούμε επισήμως να περάσουμε και σε μια επίδειξη εναέριων μέσων για να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν πρόκειται να μας καπαρώσει τη θέση πάρκινγκ που έχουμε βάλει στο μάτι. Ιδεούλα από πολυμήχανο συμπολίτη μας: κρεμάμε ένα πλαστικό σκαμπό από το μπαλκόνι. Ψεκάζεις, σκουπίζεις, τελειώνεις.

Η πατέντα προφανώς ανέβηκε στο TikTok και για να παίρνουμε ιδέες. Φυσικά.

Να τονίσουμε κάπου εδώ πως η κατάληψη θέσης στάθμευσης απαγορεύεται ρητά από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το άρθρο 48 «η προσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος με εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγορεύεται, ιδιαίτερα αν με αυτά παρεμποδίζεται η κυκλοφορία η επιτρεπόμενη στάση ή στάθμευση οχημάτων ή περιορίζεται η ορατότητα αυτών που χρησιμοποιούν τις οδούς».

Η παράβαση αυτή τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο 400 ευρώ. Επιπλέον, η αρμόδια αρχή μπορεί να προβεί στην απομάκρυνση των αντικειμένων που χρησιμοποιούνται για την κατάληψη του χώρου.

Δείτε το video:

@anna_krek Και με εναέρια μέσα 😂 #viral #fypシ ♬ Alibi – Sevdaliza & Pabllo Vittar & Yseult

mikropragmata