5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δες εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε!

«Ζητείται Κουμπάρος» (2015) σκηνοθεσία σε Τζέρεμι Γκάρελικ

Κωμωδία – Ο Νταγκ (Τζος Γκαντ) είναι ένας συμπαθής αλλά κοινωνικά “ανύπαρκτος” γαμπρός. Παρόλο που η μέρα που θα παντρευτεί την γυναίκα των ονείρων του πλησιάζει, δεν έχει καταφέρει να βρει κουμπάρο. Για να λύσει το πρόβλημά του έχει λιγότερες από δύο εβδομάδες στη διάθεσή του. Απευθύνεται στον Τζίμι Κάλαχαν (Κέβιν Χαρτ), έναν επαγγελματία που… νοικιάζει κουμπάρους!

Στην περίπτωση του Νταγκ όμως πρέπει να επιστρατευτούν εφτά κουμπάροι και ο ίδιος να συμπεριφέρεται σαν ο απόλυτος κολλητός του…
Τα ευτράπελα δεν θα αργήσουν να συμβούν και να φέρουν τα πάνω κάτω.

Παίζουν: Τζος Γκαντ, Άφιον Κρόκετ, Άλαν Ρίτσον, Κεν Χάουαρντ, Κέβιν Χαρτ.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 26/08, στις 21:00

«Βαρύς Γλυκός και… Μερακλής!» (1988) σκηνοθεσία Ανδρέας Κατσιμιτσούλιας

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Αριστείδης δουλεύει στο καφενείο μιας μεγάλης εταιρείας. Πνιγμένος στους καφέδες και τα φλυτζάνια… ονειρεύεται. Πότε βλέπει τον εαυτό του στην υψηλότερη θέση της εταιρείας, πότε σαν το μεγάλο αστέρι της όπερας.

Αλλά το πιο γλυκό όνειρό του είναι να κατακτήσει την καρδιά μιας όμορφης δασκάλας.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Πάνος Κορκότάς, Ελένη Δελούδη, Σπύρος Φασιανός, Φωτεινή Κρητικού, Λένα Μιχαήλ, Κάτια Μυλωνά, Δημήτρης Πανταζής, Γιώργος Σαρρής, Απόστολος Σοφιανός, Καρολίνα Τυρταίου, Γιώργος Βάσος

*Open, Δευτέρα 26/08, στις 21:00

«33 ψυχές» (2015) σκηνοθεσία Πατρίτσια Ρίγκεν

Δραματική – Η ταινία διηγείται την πραγματική ιστορία των 33 Χιλιανών μεταλλωρύχων, που παρέμειναν εγκλωβισμένοι 700 μέτρα κάτω από το έδαφος επί 69 ημέρες, μετά την κατάρρευση του μεταλλωρυχείου στο Σαν Χοσέ. Παράλληλα, μας μεταφέρει, για πρώτη φορά, τα όσα συνέβησαν μέσα στο μεταλλωρυχείο, καταγράφει το χρονικό της καταστροφής και παρακολουθεί τις ηρωικές προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να προσεγγίσουν τους 33 μεταλλωρύχους και να τους απεγκλωβίσουν.

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Κόουτ Ντε Πάμπλο, Ζιλιέτ Μπινός, Μάριος Κασάς, Λου Ντάιαμοντ Φίλιπς, Ροντρίγκο Σαντόρο, Γκάμπριελ Μπερν, Τζέιμς Μπρόλιν, Κέιτ Ντελ Καστίγιο, Ναόμι Σκοτ

*Star, Δευτέρα 26/08, στις 21:45

«Ο Αισιόδοξος» (1973) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης 

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Δύο φίλοι έχουν ένα κατάστημα πώλησης μοτοσικλετών και αυτοκινήτων. Ο ένας είναι αισιόδοξος, ενώ ο άλλος τα βλέπει όλα μαύρα.

Ενώ προσπαθούν να κερδίσουν την αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων «Σαΐτα» από έναν δυνατότερο ανταγωνιστή, ένα ατύχημα γίνεται αφορμή να γνωριστούν με μία κοπέλα που θα τους βοηθήσει με τον τρόπο της.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς , Έλενα Ναθαναήλ , Ανδρέας Φιλιππίδης , Μαρίκα Κρεββατά , Γιώργος Γαβριηλίδης , Έλσα Ρίζου , Νίκος Ρίζος , Ειρήνη Δογάνη.

*Ant1, Δευτέρα 26/08, στις 22:00

«Ράκος…Νο14: Και ο Πρώτος Μπουνάκιας» (1986) σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Σπίνος, κοκκαλιάρης, οδοντογλυφίδα, απένταρος, φουκαράς, ανακαλύπτει ότι έχει τρομερή δύναμη στα χέρια.

Αμέσως αλλάζει η ζωή του. Διάφοροι κομπιναδόροι προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν πλασάροντάς τον για πρωταθλητή της πυγμαχίας…

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Σοφία Αλιμπέρτη, Μάγδα Τσαγγάνη.

*Alpha, Δευτέρα 26/08, στις 01:00