15 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Κινηματογραφικές αποδράσεις…από το σπίτι σου!

«Αρχηγός από κούνια» (2017) σκηνοθεσία Τομ Μακ Γκραθ 

Κινούμενα Σχέδια – Το νέο μωρό (Πάνος Μουζουράκης) της οικογένειας Τεμπλτον, δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι πια ο αρχηγός του σπιτιού.
Μονοπωλεί την αγάπη και το ενδιαφέρον των γονιών και ο επτάχρονος αδερφός του Τιμ, νιώθει παραμελημένος και παραγκωνισμένος από την παρουσία του κουστουμαρισμένου μπόμπιρα.
Ο Τιμ υποψιάζεται ότι το μωρό με τη γλώσσα που πάει ροδάνι και τον χαρτοφύλακα στο χέρι, σίγουρα κάτι κρύβει αλλά κανείς δεν τον πιστεύει..
Αποφασίζει λοιπόν να ξανακερδίσει την προσοχή και την αγάπη των γονιών του μόνο για εκείνον, αλλά τελικά ανακαλύπτει μια παγκόσμια συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της οικογενειακής αγάπης παγκοσμίως.

Το χειρότερο είναι ότι το τολμηρό νέο μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής και ηγείται της ομάδας που θα επαναφέρει την τάξη στην οικογενειακή αγάπη.

Δεν μένει άλλη λύση από το να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

Στην πρωτότυπη έκδοση με τις φωνές των: Άλεκ Μπόλντουιν, Στιβ Μπούσεμι, Τζίμι Κίμελ, Λίζα Κούντροου,Τόμπι Μαγκούαϊρ.

Με τις φωνές των: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Νέστωρ Κοψιδάς, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος , Δανάη Ζαμπούκου, Παύλος Αβραμέας, Γιάννης Τσούτσιας, Μαρία Ζερβού

*Star, Σάββατο 31/08, στις 20:45

«Γκαρσονιέρα για Δέκα» (1981) σε σκηνοθεσία Ντίμης Δαδήρας

Ελληνική Κωμωδία – Eνας φιλότιμος λογιστής στο εργοστάσιο των Σουλτάνογλου-Μουράτογλου, ο Χρόνης, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση επειδή ο γαμπρός του έκανε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα. Στην προσπάθεια του να τον βοηθήσει, νοικιάζει το σπίτι του στον ερωτύλο Απόστολο Σουλτάνογλου και ταυτόχρονα στη γυναίκα του Ντόρα, η οποία με τα πολλά έχει αποφασίσει να απατήσει τον σύζυγο της. Ο Απόστολος οδηγεί εκεί την ζωηρούλα στάρλετ Άντζελα, ενώ η Ντόρα τον συνέταιρο του άνδρα της Πέτρο Μουράτογλου. Ακολουθεί απερίγραπτο μπέρδεμα, δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση και ο Χρόνης τώρα πρέπει να αποδείξει, στην αστυνομία ότι το σπίτι του δεν είναι άντρο ακολασίας.

Παίζουν: Χρόνης Εξαρχάκος, Ανδρέας Φιλιππίδης, Μπέτυ Αρβανίτη, Ηλίας Λογοθέτης, Ισμήνη Καλέση, Πάνος Μιχαλόπουλος, Ανέστης Βλάχος, Ντίνος Ηλιόπουλος

*Mega, Σάββατο 31/08, στις 21:00

«Το Δόλωμα» (1964) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος 

Ελληνική ταινία, αισθηματική κομεντί – Ο Μπάμπης, μικροαπατεώνας και χαρτοκλέφτης, με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, αποφασίζουν με το φίλο του, τον Μάνθο, να πάνε στη Ρόδο, νησί που μαζεύει υψηλής στάθμης τουρισμό, για να κλέψουν στα χαρτιά πλούσιους που θα πέσουν στα δίχτυα τους. Μα για να πετύχει το κόλπο χρειάζεται και κάποιο δόλωμα. Το δόλωμα είναι η πολύ όμορφη Καίτη, χορεύτρια και τραγουδίστρια σε καμπαρέ της Τρούμπας, που την εμφανίζουν σαν αδελφή του Μπάμπη, χήρα και με πολλά λεφτά. Προτού όμως γίνουν τα παραπάνω, την εκπαιδεύουν κατάλληλα για να μάθει να συμπεριφέρεται σαν κυρία του καλού κόσμου. Έτσι λοιπόν η Καίτη μορφώνεται και ψαρεύει τους αφελείς πλούσιους.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Ντίνος Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Ανδρέας Μπάρκουλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Περικλής Χριστοφορίδης, Κώστας Νάος, Νίκος Φέρμας, Αθηνόδωρος Προύσαλης.

*Alpha, Σάββατο 31/08, στις 21:45

«OSS 117: Αποστολή στο Κάιρο» (2006) σκηνοθεσία Μισέλ Αζαναβίσιους

Κωμωδία – Το Κάιρο του 1955 έχει μετατραπεί σε σφηκοφωλιά ψυχροπολεμικών κατασκόπων που δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας αποφασίζει να στείλει τον καλύτερό του κατάσκοπο (Jean Dujardin), με το κωδικό όνομα OSS 117, να ξεδιαλύνει την εξαφάνιση ενός άλλου Γάλλου κατασκόπου. Ο OSS 117, σαν ένας άλλος James Bond, φτάνει στην Αίγυπτο, συναντά το σύνδεσμό του, και με μυστική ταυτότητα αρχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση του μυστηρίου, προσπαθώντας να διεισδύσει στην τοπική κοινωνία. Δυστυχώς, όμως, εκτός από τη περισσή φινέτσα του, ο OSS 117 δε δείχνει να διαθέτει καμία ικανότητα σαν κατάσκοπος, οι γκάφες του έρχονται η μία μετά την άλλη, και μόνο η τύχη θα τον φέρει κοντά στη λύση

Παίζουν: Ζαν Ντιζαρντέν, Μπερενίς Μπεζό, Όρε Άτικα

*Open, Σάββατο 31/08, στις 22:00

«Η Μάσκα του Ζορρό» (1988) σκηνοθεσία Μάρτιν Κάμπελ

Περιπέτεια – Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ο Δον Ντιέγκο ντε λα Βέγκα (Αντονι Χόπκινς) αντιστεκόταν με επιτυχία στον Ισπανό κατακτητή ως ο θρυλικός, λαϊκός, ήρωας Ζορό.

Από μια σύμπτωση θα γνωρίσει τον Αλεχάνδρο (Αντόνιο Μπαντέρας) ένα νεαρό κλεφτη και θα τον μεταμορφώσει σε διάδοχο του, ώστε να σταματήσει τον τύραννο Δον Ραφαέλ Μοντέρο, o οποίος 20 χρόνια πριν του είχε στερήσει την ελευθερία, τη γυναίκα και την κόρη του.

Σκοπός τους είναι να καταστρέψουν τα σχέδια των παλιών Δον, που εκμεταλλεύονται τους κατοίκους της περιοχής και πλουτίζουν εις βάρος τους.

Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Αντόνιο Μπαντέρας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Στιούαρτ Γουίλσον, Μάτα Λέστερ, Τόνι Αμεντόλα, Βίκτορ Ρίβερς, Πέδρο Αρμενταρίς, Χουλιέτα Ροσέν, Χοσέ Μαρία ντε Ταβίρα, Ντιέγκο Σιέρες

*ΕΡΤ1, Σάββατο 31/08, στις 22:15

«Η Συμμορία των Μάγων 2» (2016) σκηνοθεσία Τζον Μ. Τσου

Περιπέτεια – Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους θεάματα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι μάγοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα, που ελπίζουν θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άνδρας πίσω από τα κόλπα τους είναι ο Ουόλτερ Μέιμπρι, ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου, που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν ένα τελευταίο, φαινομενικά αδύνατο κόλπο για να καθαρίσουν το όνομά τους και να αποκαλύψουν τον σατανικό εγκέφαλο πίσω από όλα…

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Λίζι Κάπλαν, Μαρκ Ράφαλο, Μόργκαν Φρίμαν, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο.

*Star, Σάββατο 31/08, στις 22:45

«Bohemian Rhapsody» (2018) σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ

Βιογραφία Δραματική – Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 70, ο Φρέντι Μέρκιουρι απογειώνει την πρωτοποριακή μπάντα Queen με τη μοναδική φωνή και την αντισυμβατική προσωπικότητά του. Μερικά χρόνια αργότερα, οι σκοτεινές επιρροές του τον οδηγούν να εγκαταλείψει το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Μετανιωμένος όμως, θα καταφέρει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν την ιστορική συναυλία του Live Aid. Γνωρίζοντας ήδη ότι πάσχει από AIDS και παρά τις εντολές του γιατρού του, θα οδηγήσει το συγκρότημα σε μια από τις πιο θρυλικές ροκ εμφανίσεις όλων των εποχών.

Παίζουν: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλουμ Λι, Μπεν Χάρντι.

*Skai, Σάββατο 31/08, στις 23:50

«Τα Χαλάσαμε» (2006) σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ

Δραματική, κωμωδία, ρομαντική – Η Μπρουκ (Τζένιφερ Άνιστον) και ο Χάρι (Βινς Βον) γνωρίστηκαν σε ένα αγώνα μπέιζμπολ και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο. Εκείνος είναι ταξιδιωτικός πράκτορας στο Σικάγο και εκείνη εργάζεται για μία έμπορο έργων τέχνης.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης και συμβίωσης όμως τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τους επηρεάζουν έντονα.
Ο Γκάρι, κλασικός άντρας, είναι ανώριμος, λατρεύει να βλέπει αθλητικά στην τηλεόραση, να παίζει playstation και φυσικά απεχθάνεται τις δουλειές του σπιτιού.

Η Μπρουκ είναι μία γυναίκα πρόθυμη να περάσει ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας το τέλειο γεύμα, έχει ανάγκη την προσοχή, κατανόηση και υποστήριξη του συντρόφου της, δε δέχεται κακή κουβέντα για τους συγγενείς της κι έχει στόχο να δει το δεσμό της να μονιμοποιείται επισήμως.

Τι θα συμβεί όμως όταν ο καβγάς με ασήμαντη αφορμή καταλήγει σε χωρισμό;

Το πείσμα, ο εγωισμός και οι καταστροφικές συμβουλές των τρίτων μπλέκουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ κανείς από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το σπίτι που αγόρασαν από κοινού.

Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Βινς Βον, Κόουλ Χάουζερ, Τζον Φαβρό, Τζον Μίχαελ χιγκινς, Τζέισον Μπετμαν, Τζάστιν Λόγκ, Τζοϋ Λόρεν Άνταμς.

*Alpha, Σάββατο 31/08, στις 00:00

«Firewall: Κωδικός Προστασίας» (2006) σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λονκρέιν

Δράσης – Ο Τζακ Στάνφιλν (Χάρισον Φορντ) σχεδιάζει προγράμματα υψίστης ασφαλείας για έναν κολοσσιαίο τραπεζικό όμιλο. Το χρήμα διακινείται πια μέσα από δίκτυα υπολογιστών και φυλάσσεται σε πανίσχυρους σκληρούς δίσκους.

Ο Τζακ κατόρθωσε να στήσει ένα μηχανισμό προστασίας- Firewall- που κάνει το εικονικό αυτό θησαυροφυλάκιο απόρθητο. Και είναι φυσικά ο μόνος που μπορεί να το ξεκλειδώσει.

Όταν η οικογένειά πέσει στα χέρια αδίστακτων απαγωγέων, ο μόνος τρόπος να σώσει ό,τι πολυτιμότερο έχει στον κόσμο, είναι να κλέψει από το σύστημα εκείνο που οι απαγωγείς θεωρούν πολυτιμότερο: εκατό εκατομμύρια δολάρια. Πόσο εύκολα μπορεί ένας συνηθισμένος άνθρωπος να μετατραπεί στον πιο αποφασισμένο εγκληματία;

Παίζουν: Χάρισον Φόρντ, Πολ Μπέτανι, Βιρτζίνια Μάντσεν, Μαίρη Λιν Ράισκουμπ, Ρόμπερτ Πάτρικ

*Open, Σάββατο 31/08, στις 00:00

«Κάποτε στο Χόλιγουντ» (2019) σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο

Δραματική Κωμωδία – Λος Άντζελες 1969. Όλα αλλάζουν, η κοινωνία αλλά και η κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλυγουντ.

Ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Ρικ Ντάλτον (Leonardo DiCaprio) και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Κλιφ Μπουθ (Brad Pitt) προσπαθούν να βρουν θέση στα νέα δεδομένα του κινηματογράφου.

Ο Ρικ ξεκίνησε με μία κινηματογραφική καριέρα, ξέπεσε σε ρόλο πρωταγωνιστή για μία τηλεοπτική σειρά η οποία “κόπηκε” και αναρωτιέται αν πρέπει να δεχθεί να πρωταγωνιστήσει σε Ιταλικά σπαγγέτι γουέστερν, που του προτείνει ο ατζέντης του Μάρβιν Σουαρτζ (Αλ Πατσίνο).

Ο Κλιφ είναι ο μόνιμος κασκαντέρ του όλα αυτά τα χρόνια, έχει γίνει ο κολλητός του, ο σοφέρ, ο μάστορας, ο ψυχολόγος του, πάντα υποστηρικτικός και αποδοτικός, με ένα μάλλον σκοτεινό παρελθόν, τον ενδιαφέρει μόνο η ηρεμία και η ύπαρξή του και, αποτελεί τον πραγματικό ήρωα της ταινίας απέναντι στον ανασφαλή, αλκοολικό αστέρα, τον Ρικ.

Παίζουν: Λεονάρντο Ντικάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκο Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ, Σκουτ Μακνέρι, Αλ Πατσίνο, Τίμοθι Όλιφαντ, Τζέιμς Μάρσντεν, Κερτ Ράσελ, Ντέμιαν Λιούις, Τιμ Ροθ, Εμίλ Χιρς.

*ΕΡΤ1, Σάββατο 31/08, στις 00:30

«Θα Κλέψω τη Νύφη» (2008) σκηνοθεσία Πολ Ουίϊλαντ

Κομεντί – O Τομ (Πάτρικ Ντέμπσεϊ) έχει την τέλεια ζωή: είναι επιτυχημένος, σέξι και ξέρει ότι πάντα μπορεί να βασίζεται στη Χάνα (Μισέλ Μόναγκαν), την καλύτερή του φίλη που αποτελεί και τη μοναδική σταθερότητα στη ζωή του.

Όλα κυλούν ιδανικά, μέχρι τη στιγμή που η Χάνα φεύγει στη Σκωτία για ένα επαγγελματικό ταξίδι έξι εβδομάδων. Τότε ο Τομ ανακαλύπτει ότι η ζωή του είναι εντελώς κενή χωρίς εκείνη, και αποφασίζει να τη ζητήσει σε γάμο μόλις επιστρέψει.

Οι αποφάσεις της Χάνα όμως τον προλαβαίνουν: ξαφνικά του αποκαλύπτει ότι έχει ήδη αρραβωνιαστεί με έναν πλούσιο Σκοτσέζο, τον Κόλιν (Κέβιν ΜακΚιντ), και ότι σκοπεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στην Αγγλία.

Όταν η Χάνα ζητά από τον Τομ να γίνει ο «κύριος» επί των τιμών της, αυτός αποφασίζει απρόθυμα να αναλάβει το ρόλο, με ένα και μοναδικό στόχο: να αποτρέψει τη Χάνα από αυτό το γάμο, προτού είναι πια αργά. Και τελικά η μέλλουσα νύφη θα κληθεί να αποφασίσει ποιος είναι ο ιδανικός γαμπρός γι’αυτήν.

Παίζουν: Μισέλ Μόναγκαν, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Σίντνεϊ Πόλακ, Κέβιν Μακίντ, Κρις Μεσίνα, Ρίτσμοντ Αρκέτ, Μπάσι Φίλιπς, Γουίτνεϊ Κάμιγκς, Σ’ελμα Στερν

*Mega, Σάββατο 31/08, στις 00:40

«Αναζητώντας την Αλήθεια» (2017) σκηνοθεσία Στιούαρτ Χαζελντάιν

Δραματική – Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ο Μακ Φίλιπς πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη, που τον κάνει να αμφισβητεί ό,τι πιστεύει. Ενώ αντιμετωπίζει αυτήν την κρίση συνείδησης, λαμβάνει μία μυστηριώδη επιστολή που τον προτρέπει να πάει σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στην ερημιά του Όρεγκον.

Παρά τις αμφιβολίες του, ο Μακ ταξιδεύει ως την καλύβα και συναντά τρεις αινιγματικούς ξένους. Μέσα από αυτήν την συνάντηση, ο Μακ μαθαίνει σημαντικές αλήθειες που θα μεταμορφώσουν το πώς κατανοεί την τραγωδία του και θα αλλάξουν την ζωή του για πάντα.

Παίζουν: Σαμ Ουόρθινγκτον, Οκτάβια Σπένσερ, Τιμ ΜακΓκρόου, Ράντα Μίτσελ

*Ant1, Σάββατο 31/08, στις 00:45

«Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα» (2007) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γιέιτς 

Δράσης, μυστηρίου, φαντασίας – Ο Χάρι επιστρέφει για τον πέμπτο χρόνο των σπουδών του στο Χόγκουαρτς και ανακαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας των μάγων αντιμετωπίζει αρνητικά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Άρχοντα του Σκότους, Λόρδο Βόλντεμορτ, προτιμώντας να προσποιείται ότι ο Βόλντερμορτ δεν έχει επιστρέψει και θέτοντας την αξιοπιστία του Χάρι, υπό αμφισβήτηση.

Χειρότερο όλων, ο Υπουργός Μαγείας Κορνήλιος Φατζ διορίζει στο Χόγκουαρτς μια καινούργια καθηγήτρια στο μάθημα της Άμυνας Εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών, την “διπρόσωπη” καθηγήτρια Ντολόρες Άμπριτζ.

Όμως το μάθημα της Ντολόρες Άμπριτζ, που έχει εγκρίνει το Υπουργείο, αφήνει τους νεαρούς μάγους απροετοίμαστους να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν τους ίδιους και ολόκληρη την κοινότητα των μάγων. Γι’ αυτό, με την παρότρυνση του Ρον και της Ερμιόνης, ο Χάρι παίρνει τα πράγματα στα χέρια του.

Οργανώνει μυστικές συναντήσεις με μια μικρή ομάδα μαθητών που αυτοαποκαλούνται “Ο Στρατός του Ντάμπλντορ” και τους διδάσκει πώς να αμύνονται ενάντια στις Σκοτεινές Τέχνες, προετοιμάζοντας τους θαρραλέους νεαρούς μάγους για τη σημαντική μάχη που τους περιμένει.

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουάτσον, Ιμέλντα Στόντον, Γκάρι Όλντμαν, Ραλφ Φάινς, Έμα Τόμσον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Άλαν Ρίκμαν, Μάγκι Σμιθ.

*Star, Σάββατο 31/08, στις 01:30

«Step Up 5: All In» (2014) σκηνοθεσία Τρις Σι

Μετά από πολλές αλλά άκαρπες προσπάθειες για καριέρα στο Χόλιγουντ, ο Σον βλέπει τη χορευτική του ομάδα να διαλύεται.  Εκείνος όμως αρνείται να εγκαταλείψει το όνειρο του και όταν μαθαίνει για έναν διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, θεωρεί πως αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ζωής.

Οργανώνει τις κινήσεις του και συνεργάζεται με τους καλύτερους χορευτές για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού.

Αυτή που ξεχωρίζει, είναι η όμορφη αλλά πεισματάρα Άντι.

Η ομάδα προπονείται καθημερινά σκληρά και λαμβάνει μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας ισχυρές αντίπαλες ομάδες από το Λος Άντζελες…

Παίζουν: Ράιαν Γκούζμαν, Μπριάνα Έβιγκαν, Άνταμ Σεβάνι, Ιζαμπέλα Μίκο, Μίσα Γκάμπριελ, Άλισον Στόνερ, Τσαντ Σμιθ, Στήβεν Μπος, Κρίστοφερ Σκοτ, Μπιάνκα Μπρούοτν, Λούις Ροσάντο

*Skai, Σάββατο 31/08, στις 02:15

«Jiu Jitsu» (2020) σκηνοθεσία Δημήτρης Λογοθέτης

Δράσης – Όταν ο Τζέικ Μπαρνς, ένας δεξιοτέχνης μαχητής Ζίου Ζίτσου, αρνείται να αντιμετωπίσει τον Μπραξ, ένα αδάμαστο εξωγήινο πλάσμα, το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται από μια κλωστή. Τραυματισμένος και πάσχοντας από σοβαρή αμνησία, ο Τζέικ αιχμαλωτίζεται από μια στρατιωτική ομάδα ανίκανη να πολεμήσει τον ανελέητο εισβολέα που έχει κατέβει στον πλανήτη. Ο Τζέικ σώζεται από τον Γουάλι και μια αρχαία τάξη μαχητών Ζίου Ζίτσου, που πρέπει να τον βοηθήσουν να ανακτήσει τη μνήμη του και τις δυνάμεις του, ώστε να νικήσει τον Μπραξ σε μια επική μάχη που θα καθορίσει τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Παίζουν: Μαρί Αυγεροπούλου, Αλέν Μουσί, Νίκολας Κέιτζ, Γιούτζου Τσαν, Φρανκ Γκρίλο, Ρικ Γιουν

*Alpha, Σάββατο 31/08, στις 02:15