13 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σάββατο ιδανική βραδιά για να απολαύσεις σινεμά από τον καναπέ σου, μετά από μία κουραστική εβδομάδα!

«Σκυλομπελάς» (2019) σκηνοθεσία Κέβιν Τζόνσον

Κινούμενα Σχέδια – Η θεία πέθανε και τα ανίψια της είναι έτοιμα να ξεκοκκαλίσουν την τεράστια περιουσία της!

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι οι χρυσοί κληρονόμοι δεν είναι αυτοί αλλά το καλοαναθρεμμένο της σκυλάκι, ο Μπελάς που οι ίδιοι φρόντισαν να πετάξουν στον δρόμο.

Τώρα θα πρέπει να τον βρουν και να τον φέρουν πίσω πριν να είναι αργά.

Με τις φωνές των: Βασίλη Παπαστάθη, Βασίλη Μήλιο, Γιάννη Υφαντή, Ποίμη Πέτρου, Κωνσταντίνου Κακανά, Ινούς Μενεγάκη, Διονυσίας Τσιτιρίδου, Ελενας Δελακούρ

*Star, Σάββατο 07/09, στις 20:45

«Ο Παράς και ο Φουκαράς» (1964) σε σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Κοσμάς μαθαίνει ότι η μητέρα του χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση. Ζητάει τη βοήθεια ενός συγγενή του για να καλύψει τα έξοδα. Ο ίδιος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα, αφού προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του

. Ο συγγενής του δέχεται να πληρώσει, αλλά ζητάει ως αντάλλαγμα από τον Κοσμά να παντρευτεί εικονικά την Ισπανίδα τραγουδίστρια του καμπαρέ που διευθύνει, προκειμένου αυτή να μείνει νόμιμα στην Ελλάδα.

Ο γάμος γίνεται κοσμικό γεγονός και δημοσιοποιείται, δημιουργώντας στον Κοσμά πολλά προβλήματα και παρεξηγήσεις με την αρραβωνιαστικιά του. Τελικά, μια σειρά από ευτυχείς συγκυρίες θα ακυρώσουν τον ψεύτικο γάμο, την εγχείρηση της μητέρας του και θα αφήσουν στον Κοσμά τα απαραίτητα χρήματα για να παντρευτεί και να ξεκινήσει τον έγγαμο βίο, με μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Μάρθα Καραγιάννη, Βασίλης Αυλωνίτης, Μάρθα Βούρτση, Γιάννης Βογιατζής, Νίκος Φέρμας, Μπέτυ Μοσχονά, Έφη Οικονόμου, Τζόλυ Γαρμπή, Πυθαγόρας, Άλκης Γιαννακάς.

*Mega, Σάββατο 07/09, στις 21:00

«Σώστε Με Απ’ Τις Γυναίκες Μου» (1989) σκηνοθεσία Βαγγέλης Μπαλαφούτης

Ο Οδυσσέας είναι παντρεμένος με την Καίτη, αλλά σύζυγο έχει και γυναίκα δεν έχει. Γιατί η Καίτη είναι μια πολυάσχολη δικηγόρος, που λίγο καιρό την βλέπει το σπίτι και ακόμα λιγότερο ο Οδυσσέας. Ένα βράδυ, που είναι μόνος, παρασύρεται από ένα φίλο του και γνωρίζει σε ένα μπαράκι μια όμορφη κοπέλα. Αλλά την άλλη μέρα βρίσκεται χωρίς να το καταλάβει μαζί της στο συζυγικό του κρεβάτι. Όμως για κακή του τύχη έρχεται απρόοπτα στο σπίτι η Καίτη…

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας  Μαρία Ιωαννίδου, Γιώργος Βάσος , Γιούλη Μπάρκα, Λεωνίδας Νικολαϊδης, Ρίτα Τσάκωνα , Τάσος Πολυχρονόπουλος  Jacqueline Bethia, Ρένα Μανιατάκη , Γιώργος Παρμαξιζόγλου , Αποστόλης Γιαννακούλης

*Open, Σάββατο 07/09, στις 21:30

«Ο Σωματοφύλακας» (1993) σκηνοθεσία Μικ Τζάκσον

Δραματική Δράσης Ρομαντική – Ο Κέβιν Κόσνερ είναι ο σωματοφύλακας Φρανκ Φάρμερ και η Γουίτνεϊ Χιούστον στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως Ρέιτσελ Μάρον, διάσημη τραγουδίστρια, πρωταγωνιστούν σε ένα χολιγουντιανό αστυνομικό θρίλερ, που έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Ο Φρανκ Φάρμερ πιστεύει στον απόλυτο έλεγχο. Στην πραγματικότητα, η καριέρα του εξαρτάται απόλυτα από αυτόν. Ο Φρανκ είναι ένας πρώτης τάξης σωματοφύλακας – ίσως ο καλύτερος που υπάρχει.

Παλαιότερα ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών αφιερώνοντας τη ζωή του στην προστασία δύο Αμερικανών προέδρων και πολλών άλλων πανίσχυρων «πελατών». Ο Φρανκ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Ρέιτσελ Μάρον. Η Ρέιτσελ είναι αστέρι της ποπ, που η καριέρα της έχει φτάσει στα ύψη.

Όμως, παράλληλα με την επιτυχία, έχει μάθει να συμβιώνει με τις… συνηθισμένες «παγίδες» του επαγγέλματος: έναν σκληρό μάνατζερ, έναν δολοπλόκο υπεύθυνο Τύπου, εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές που την λατρεύουν αλλά και κάποιους που δεν τη συμπαθούν ιδιαίτερα.

Στην πραγματικότητα, εδώ και αρκετό καιρό, η Ρέιτσελ δέχεται απειλητικά γράμματα από ένας αυτοαποκαλούμενο μανιώδη θαυμαστή της. Έτσι αποφασίζει να προσλάβει σωματοφύλακα και ο Φρανκ Φάρμερ αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Γουίτνεϊ Χιούστον, Γκάρι Κεμπ, Μπιλ Κομπς, Ραλφ Γουέιτ

*Star, Σάββατο 07/09, στις 22:45

«Ο Κατάσκοπος που Γύρισε από το… Ρίο! Μυστικός Πράκτορας OSS 117» (2009) σκηνοθεσία Μισέλ Χαζαναβίσιους

Κωμωδία – Ο Γάλλος κατάσκοπος OSS 117 θεωρείται από τους ανωτέρους του ως ο καλύτερος στην «πιάτσα».
Εν έτη 1967, φεύγει για αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για να βρει έναν πρώην αξιωματικό των ναζί, που εξορίστηκε στη Νότια Αμερική μετά τον πόλεμο.
Διασχίζει λοιπόν τη Βραζιλία, συνοδευμένος από μια γοητευτική πράκτορα των Μοσάντ, η οποία αναζητά επίσης το ίδιο άτομο.

Παίζουν: Ζαν Ντιζαρντάν Λουίζ Μονό Άλεξ Λατς

*Open, Σάββατο 07/09, στις 23:00

«Ο Άνθρωπος με τις Απαντήσεις» (2021) σε σκηνοθεσία Στέλιος Καμμίτσης

 Δραματική Ρομαντική – Μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, ο Βίκτωρας, ένας εικοσάχρονος πρώην πρωταθλητής καταδύσεων, αναχωρεί με το πλοίο για Ιταλία.

Εκεί συναντάει τον Ματίας, έναν νεαρό, παράτολμο Γερμανό. Και οι δύο κατευθύνονται προς τη Βαυαρία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Και οι δύο αναζητούν απαντήσεις, ο καθένας στις δικές του ερωτήσεις.

Παίζουν: Βασίλης Μαγουλιώτης, Αντον Βάιλ, Στέλα Φυρογένη, Μαρκ Πίστονο, Μπράντο Ρόσι, Ανίτα Λορούσο, Ρινιώ Δραγασάκη

*ΕΡΤ3, Σάββατο 07/09, στις 23:00

«Η Ζωή σε Fast Forward» (2006) σκηνοθεσία Φρανκ Κοράτσι

Κομεντί Φαντασίας – Ο πολυάσχολος Μάικλ Νιούμαν,(Άνταμ Σάντλερ) δυστυχώς, δεν βρίσκει καθόλου χρόνο για την οικογένεια και τη γυναίκα του, αφού έβαλε στόχο να εντυπωσιάσει το αχάριστο αφεντικό του και να κερδίσει την προαγωγή που του αξίζει.

Όταν λοιπόν, γνωρίζει τον αλλόκοτο πωλητή Μόρτι (Κρίστοφερ Γουόκεν), αυτός του δίνει τη λύση που ονειρευόταν: ένα μαγικό τηλεκοντρόλ, που επιτρέπει στον Μάικλ να προσπερνά όσα τον αποσπούν καθημερινά, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα! Αλλά καθώς ο Μάικλ το χρησιμοποιεί, το τηλεκοντρόλ σταδιακά παίρνει από μόνο του τον έλεγχο και αρχίζει να τον προγραμματίζει όπως αυτό νομίζει..

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Κρίστοφερ Γουόκεν, Ντέιβιντ Χάσελχοφ, Τζόνα Χιλ, Φρανκ Κοράτσι, Κάμερον Μόναγκαν, Κέιτ Κάσιντι, Χένρι Γουινκλερ

*ΕΡΤ1, Σάββατο 07/09, στις 23:30

«Αν Έχεις Τύχη» (1964) σκηνοθεσία Γιώργος Πετρίδης

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Τέλης, ένας φτωχός αλλά αξιοπρεπής καθηγητής, που έχει παραιτηθεί από τη δουλειά του, βρίσκει στο δρόμο ένα λαχείο που έχει κερδίσει τον πρώτο αριθμό.

Η ζωή του έπειτα απ’ αυτή την ανακάλυψη αλλάζει ριζικά. Το λαχείο ανήκει σε μια κοπέλα, τη Μάργκι, αλλά ο θείος της προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει με σκοπό να καταχραστεί το τυχερό λαχείο της ανιψιάς του.

Ο θείος χρησιμοποιεί κάθε δυνατό μέσο για να πετύχει το σκοπό του, αλλά ο Τέλης καταφέρνει πάντα να διαφεύγει.

Με τη συνδρομή ενός πρώην συναδέλφου του, του Αλέκου, κατορθώνει να ανατρέψει όλες τις πλεκτάνες του Φωκίωνα και τελικά να παντρευτεί τη Μάργκι.

Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λίλιαν Μηνιάτη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Τσαγανέας, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Φέρμης

*Ant1, Σάββατο 07/09, στις 23:45

«Μια καλή χρονιά» (2006) σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ

Δράμα, κωμωδία, ρομαντική – Ο νεαρός Μαξ Σκίνερ, περνούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές κατά την παιδική του ηλικία, μαθαίνοντας να εκτιμά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή στο κτήμα του θείου του Χένρι στην Προβηγκία στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Περίπου 25 χρόνια αργότερα, ο Μαξ είναι ένας πολύ επιτυχημένος χρηματιστής, με έντονη την αίσθηση του χιούμορ. Ο Μαξ λαμβάνει μια επιστολή με την οποία πληροφορείται τον θάνατο του θείου του Χένρι και ότι είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του. Ταξιδεύει στην Προβηγκία για να προετοιμάσει μια γρήγορη πώληση.

Μια ατυχία γίνεται εμπόδιο και ο Μαξ χάνει την πτήση για το Λονδίνο, γεγονός που τον αναγκάζει να παραμείνει στην Γαλλία, όπου θα γνωρίσει την όμορφη και δυναμική Φανί Σενάλ.

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Μαριόν Κοτιγιάρ, Άλμπερτ Φίνεϊ, Φρέντυ Χάιμορ, Άμπι Κόρνις.

*Skai, Σάββατο 07/09, στις 23:50

«Sicario 2: Η μάχη των εκτελεστών» (2018) σκηνοθεσία Στέφανο Σόλιμα

Περιπέτεια – Στον πόλεμο μεταξύ των εμπόρων ναρκωτικών δεν υπάρχουν κανόνες και η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρχίζει να υποψιάζεται ότι πλέον τα Καρτέλ, από τα σύνορα του Μεξικού, δεν εισάγουν παράνομα μόνο ναρκωτικά αλλά και τρομοκράτες.

Αποφασισμένο να περάσει στην αντεπίθεση, το Υπουργείο Αμυνας των ΗΠΑ και φυσικά η CIA, αναθέτουν στον ομοσπονδιακό πράκτορα Ματ Γκρέιβερ (Τζος Μπρόλιν) τη βρώμικη δουλειά να τερματίσει τον υπόγειο αυτό πόλεμο, «χωρίς κανόνες» αυτή τη φορά.

Το σχέδιο του Γκρέιβερ περιλαμβάνει τον αδίστακτο Αλεχάντρο (Μπενίσιο ντελ Τόρο), ο οποίος αναλαμβάνει να απαγάγει την κόρη ενός από τους αρχηγούς του Καρτέλ για να πυροδοτήσει τις συμπλοκές μεταξύ των εμπόρων ναρκωτικών.

Όταν όμως το κορίτσι αντιμετωπίζεται απλώς σας ενέχυρο, η μοίρα της θα βρεθεί στα χέρια των δύο αντρών οι οποίοι θα αρχίσουν να αμφισβητούν την αξία του αγώνα τους.
Οι δεσμοί που ενώνουν την αστυνομία με τα καρτέλ είναι ισχυροί και θα εμποδίσουν το δρόμο των δύο μαχητών…

Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζέφρι Ντόνοβαν, Κάθριν Κίνερ, Ιζαμπέλα Μερσεντ, , Μαθιου Μοντιν, Ζακλιν Τόρες, Τζεικ Πικινγκ, Ντέιβιντ Καστανέντα

*Alpha, Σάββατο 07/09, στις 00:30

«Περιμένοντας τη Νονά» (2019) σκηνοθεσία Νίκος Ζαπατίνας 

Κωμωδία – O Ηρακλής (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και o Αγησίλαος (Λευτέρης Ελευθερίου) είναι δύο επιστήθιοι φίλοι που γνωρίζονται από παιδιά, το ίδιο ανώριμοι με την μόνιμη ατυχία να μην στεριώνουν σε δουλειά ή σχέση.

Συντηρούνται με περιστασιακές δουλειές και ζουν περιμένοντας τη στιγμή που η νονά τους ενός θα αποδημήσει για να την κληρονομήσει. Με αυτή την ελπίδα φεύγουν από την Αθήνα με προορισμό το νησί της Νάξου.

Εκεί θα γνωριστούν με τη Φαίδρα (Demmy), ελληνικής καταγωγής και τον Γερμανό φίλο της τον Άλεξ που έχουν έρθει για διακοπές.

Η Φαίδρα έκανε αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας Ερμιόνης στη Γερμανία.

Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για καταστάσεις ζωής… και θανάτου. Και ενώ οι κηδείες διαδέχονται η μια την άλλη, η ζωή αναγεννάται σε ένα απροσδόκητο φινάλε.

Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη, Joel Cederberg, Νατάσα Τσακαρισιάνου.

*Mega, Σάββατο 07/09, στις 00:40

«Atomic Blonde» (2017) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς

Περιπέτεια – Η Λορέιν είναι μία αδίστακτη, τολμηρή και σέξι πράκτορας της MI6, που φθάνει στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της, με τον οποίο τη συνδέει ένα ερωτικό παρελθόν, και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού, θα γίνει μέρος ενός επικίνδυνου παιχνιδιού κατασκόπων.

Παίζουν: Σαρλίζ Θερόν, Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζον Γκούντμαν, Έντι Μάρσαν, Τόμπι Τζόουνς, Σοφία Μπουτέλα, Τιλ Σουεγκερ.

*Star, Σάββατο 07/09, στις 01:45

«Elysium» (2013) σκηνοθεσία Νιλ Μπλόμκαμπ

Επιστημονικής Φαντασίας – Βρισκόμαστε στο 2159 και η ανθρωπότητα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: στους πολύ πλούσιους που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και στους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν στον κατεστραμμένο, υπερκατοικημένο πλανήτη γη. Η υπουργός Ρόουντς κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δε θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium.

Παρόλα αυτά οι άνθρωπο στη γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιον τρόπο μπορούν. Ο πρώην κατάδικος Μαξ, αναγκάζεται να συμφωνήσει να οργανώσει μια αρχικά καταδικασμένη αποστολή, που, αν πετύχει, θα σώσει τον εαυτό του, αλλά και θα αποκαταστήσει την δικαιοσύνη…

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τζόντι Φόστερ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Γουίλιαμ Φίτσνερ, Άλις Μπραγκα, Βάγκνερ Μόουρα, Ντιέγκο ΛούναΈμμα Τρεμπλεϊ, Μπράνοτν Ορέτ

*Mega, Σάββατο 07/09, στις 02:40