Αλκοολικοί Ανώνυμοι: “Πρόσκληση σε Ετήσιο Συνέδριο”

«Πρόσκληση σε Ετήσιο Συνέδριο στα Καμένα Βούρλα»

Αξιότιμοι κύριοι/ες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διοργανώνουμε το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο μας, στα Καμένα Βούρλα, στο Ξενοδοχείο «ΣΙΣΣΥ» στις 11,12 και 13 Οκτωβρίου 2024 με θέμα «Όλοι μαζί μπορούμε».

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι είμαστε ομάδες αλληλοβοήθειας, οι οποίες αναρρώνουμε από την ασθένεια του αλκοολισμού. Είμαστε μια παγκόσμια αναγνωρισμένη μη κερδοσκοπική αδελφότητα, η οποία έχει δείξει πολύ αξιόλογα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του.

Καταρχάς, ας εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη σας προς εσάς. 
Από την αρχή των ΑΑ το 1935, τα μέλη της έχουν αναγνωρίσει ότι η έκφραση «στόμα με στόμα» δεν αρκεί από μόνη της για να φέρει το μήνυμα της ελπίδας και της ανάκαμψης του προγράμματος στους πολλούς ανθρώπους που εξακολουθούν να υποφέρουν από αλκοολισμό. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελούν ζωτικό μέρος αυτής της προσπάθειας και σήμερα εκτιμούμε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.500.000 επιτυχώς αναρρωμένα μέλη Ανωνύμων Αλκοολικών σε περισσότερες από 180 χώρες και στην Ελλάδα τα τελευταία 3χρόνια, με ομάδες διάσπαρτες σε όλη την χώρα. 

Από το 2005 διοργανώνουμε το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριό μας, με συμμετοχή των αντίστοιχων ομάδων των συγγενών και φίλων των αλκοολικών (Αλ-ανών).

Μέσα από το Συνέδριο επιτυγχάνεται η συνάντηση όλων των ομάδων της Ελλάδας, για να μοιραστούμε την εμπειρία, τη δύναμη και την ελπίδα μας για την καθημερινή ανάρρωση από τον αλκοολισμό, με απώτερο σκοπό τη μεταφορά της λύσης που έχουμε, στον αλκοολικό που ακόμη υποφέρει.

Με αφορμή ανάλογο Συνέδριο, εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για ενημέρωση από κατοίκους στην περιοχή της Φθιώτιδας. Αποφασίσαμε λοιπόν να πραγματοποιήσουμε το φετινό μας 20ο Συνέδριο στα Καμένα Βούρλα, ώστε να μεταφέρουμε το μήνυμα της ανάρρωσης μας.

Σας προσκαλούμε στην ανοιχτή συνάντηση Δημόσιας Πληροφόρησης σχετικά με το ποιοί είμαστε και πώς λειτουργούμε, η οποία θαπραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου από 18:00 έως 19:30μ.μ., κατά την διάρκεια της κοινής μας συνάντησης με την Αλ-ανών με θέμα «Αλκοολισμός: μια οικογενειακή ασθένεια».

Παραμένοντας στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση
H Επιτροπή Συνεδρίου 2024 Αλκοολικών Ανωνύμων Ελλάδος