60χρονος άνδρας ο χρυσός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου

Μια μοναδική ιστορία υπερτυχερού γράφτηκε στην Πτολεμαΐδα, καθώς ένας κάτοικος της περιοχής κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 18.694.681 ευρώ στο Τζόκερ, μετά την κλήρωση της Κυριακής, 29 Σεπτεμβρίου. Το δελτίο που έφερε τον υπερτυχερό στα πρόθυρα μιας νέας ζωής κόστισε μόλις 23 ευρώ και παίχτηκε την προηγούμενη Παρασκευή, στις 12.15 το μεσημέρι.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου που πούλησε το τυχερό δελτίο, ο κ. Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, μίλησε στην ΕΡΤ και εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία του πρακτορείου του.

Ο κ. Κουντουρατζόγλου σημείωσε πως το τυχερό δελτίο ήταν αποτέλεσμα τυχαίας επιλογής αριθμών, και ο κάτοχός του είχε επιλέξει να το κάνει επανάληψη. Παρά την τεράστια αυτή νίκη, ο νικητής δεν έχει ακόμα επικοινωνήσει με το πρακτορείο για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του ή να εκφράσει τη χαρά του.

Ο κ. Κουντουρατζόγλου εξέφρασε την υποψία του ότι ο τυχερός, πιθανότατα, είναι ένας άνδρας γύρω στα 60 έτη, βασιζόμενος σε πληροφορίες από τα συνηθισμένα προφίλ πελατών του πρακτορείου του. Όμως, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, καθώς ο υπερτυχερός κρατά τη σιωπή του μετά την τεράστια του νίκη.

Δείτε το video: