Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΣ Καστοριάς για το κλειστό γυμναστήριο της πόλης

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά τον Δήμο Καστοριάς για την ολική ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης.

Πλέον η πόλη μας απέκτησε ένα σύγχρονο κλειστό γήπεδο υψηλών προδιαγραφών καθώς, εκτός πολλών άλλων εργασιών, αναβαθμίστηκε ενεργειακά παρέχοντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας χειμώνα και καλοκαίρι, καινούργιο παρκέ, φωτισμό Led, ενώ πρόσφατα τοποθετήθηκαν και ηλεκτρικές ρολοκουρτίνες σκίασης στους υαλοπίνακες. Έτσι το πάγιο αίτημα του σωματείου μπάσκετ της Καστοριάς υλοποιήθηκε, βοηθώντας σημαντικά στην ουσιαστική στήριξη της ομάδας μας που τα τελευταία χρόνια έχει μια πολύ καλή πορεία στην National League 2 εθνική κατηγορία.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κορεντσίδη που στέκεται στο πλευρό του συλλόγου, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Στάθη Βασιλειάδη καθώς και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.

Επιπλέον να αναφέρουμε ότι η αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου θα είναι σύμμαχος στην διεκδίκηση αθλητικών διοργανώσεων μπάσκετ πανελλαδικής εμβέλειας.

Α.Σ. Καστοριάς