Εντοπίστηκε από πυροσβέστες στη θέση «Πριόνια» και είναι καλά στην υγεία του – Θα μεταφερθεί προληπτικά σε νοσοκομείο για όλες τις εξετάσεις
Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου σκιέρ ο οποίος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας (6/1) στο Σέλι Ημαθίας.
Ο σκιέρ εντοπίστηκε από πυροσβέστες στη θέση «Πριόνια» όπου υπήρχε καταφύγιο και είναι καλά στην υγεία του. Ο 23χρονος θα μεταφερθεί προληπτικά σε νοσοκομείο για όλες τις εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και ενημερώθηκε η Πυροσβεστική για την εξαφάνιση του σκιέρ.
Ο νεαρός από το Κιλκίς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκανε σκι σε διάφορες πίστες του χιονοδρομικού μόνος του, όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Λίγες ώρες αργότερα, και αφού ο 23χρονος δεν επέστρεψε, οι φίλοι του ενημέρωσαν τις Αρχές ότι δεν μπορουν να τον εντοπίσουν για ώρες.








![Σκουπίδια και άγρια ζωή δεν συμβιβάζεται – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_150326_2-100x70.jpg)







![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

