Οι αγρότες της Καστοριάς πραγματοποίησαν μια δυναμική κινητοποίηση, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο τους. Η κινητοποίηση ξεκίνησε με την παράταξη των τρακτέρ τους σε κτήμα απέναντι από το ενυδρείο της Καστοριάς, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή εικόνα αποφασιστικότητας και ενότητας.
Ακολούθως, οι αγρότες πραγματοποίησαν πορεία με τα οχήματά τους μέχρι το κτήριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς, όπου και διατύπωσαν τα αιτήματά τους.
Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί μέρος ενός γενικότερου κύματος αντιδράσεων από τον αγροτικό κόσμο, που ζητά άμεσες λύσεις και ουσιαστική βοήθεια για να μπορέσει να επιβιώσει σε ένα ολοένα και πιο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.
Δείτε τα video:




![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)








![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)




![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

