Γυμναστής επέλεξε “ψηλές και αδύνατες μαθήτριες” για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ένα περιστατικό «σεξιστικού και ρατσιστικού bullying» καταγγέλλουν γονείς

Ένα περιστατικό «σεξιστικού και ρατσιστικού bullying» καταγγέλλουν γονείς στην Πάτρα. Σύμφωνα με την καταγγελία τους γυμναστής επέλεξε «ψηλές και αδύνατες μαθήτριες» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

«Ψάχνει μοντέλα»

Σύμφωνα με το pelop, έγινε καταγγελία γονέων μαθητριών του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με «σεξιστικό και ρατσιστικό bullying» από μεσήλικα γυμναστή, ο οποίος ξεχνώντας ή αδιαφορώντας για τον ρόλο του ως εκπαιδευτικός, «ψάχνει μοντέλα κορίτσια για την παρέλαση του σχολείου την 25η Μαρτίου».

Όπως αναφέρεται, ο γυμναστής σε σχολείο στην Πάτρα «επέλεξε μαθήτριες από τις τρεις τάξεις, λέγοντας ότι θέλει ψηλές, αδύνατες και κατά προτίμηση καστανές κ.λπ.», προκαλώντας σύγχυση και θυμό. Μάλιστα, γονείς μαθητών απευθύνθηκαν – εκτός από τον ίδιο που «μάσαγε τα λόγια του» – και στον διευθυντή που επιβεβαίωσε τα παράπονα.