Η Καστοριανή Ρία Κολλήγα βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά της στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας, που ήταν αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια της έμφυλης βίας και την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία το παρών έδωσαν πολιτικοί και αθλητικοί φορείς της πόλης, ανάμεσά τους και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ και νυν πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, τιμήθηκαν σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κοπή βασιλόπιτας και προβολή βίντεο και φωτογραφικού υλικού των τιμωμένων προσώπων και των σωματείων, ενώ το πρόγραμμά τους παρουσίασαν οι χορωδίες του σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» και του Ωραιοκάστρου, υπό τη διεύθυνση της κ. Ιωσηφίνας Κατωφλίδου.

Μεταξύ των προσώπων που τιμήθηκαν ήταν και η Καστοριανή Ρία Κολλήγα, για την πολυετή προσφορά της στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Για την ιδιαίτερα σημαντική αυτή στιγμή, η Ρία Κολλήγα, ανέφερε τα εξής στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Μακεδονίας για την τιμή που έκανε και σε μια τόση σημαντική μέρα να με συμπεριλάβει ανάμεσα σε ζωντανούς θρύλους του ποδοσφαίρου και να με βραβεύσει για την προσφορά μου στο άθλημα που έχει κερδίσει κατά κράτος την καρδιά μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΑΡΗ που μ’ έχουν εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια, και εύχομαι στο μέλλον να ζήσουμε ακόμα πιο όμορφες στιγμές!”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν