Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά και τα νότια. Άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 07/12 προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τα νησιά του Νότιου Ιονίου. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην υπόλοιπη χώρα κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές και τις πρωινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 9 έως 14, στην Ήπειρο από 7 έως 15, στη Θεσσαλία από 8 έως 15, στη Στερεά και την Πελοπόννησο από 8 έως 17, στο Ιόνιο από 10 έως 16 και στο Αιγαίο από 9 έως 17 βαθμούς (στο Βόρειο Αιγαίο μέχρι 15 βαθμούς) και στην Κρήτη από 9 έως 19 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα δυτικά, από βορειοανατολικές στα ανατολικά και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη.
Ο καιρός στην Καστοριά















![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

