Στη σύλληψη ενός οδηγού ταξί για υποκλοπή μεταφορικού έργου άλλου φορέα, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα
Σύμφωνα με πληροφορίες του Μπέτσκα συνέλαβαν τον 57χρονο στην περιοχή των Μετεώρων, διότι ως οδηγός ταξί με έδρα το νομό Καστοριάς, παρέλαβε τρία άτομα, με προσυμφωνημένο μίσθωμα, προκειμένου να τα μεταφέρει εκτός Νομού Θεσσαλονίκης, υποκλέπτοντας έτσι το μεταφορικό έργο άλλου φορέα.
Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας
Σύλληψη για υποκλοπή μεταφορικού έργου
Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (07-02-2019) 57χρονος ημεδαπός, διότι ως οδηγός Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου (ταξί) παρέλαβε τρία άτομα, με προσυμφωνημένο μίσθωμα, προκειμένου να τα μεταφέρει εκτός Νομού Θεσσαλονίκης, υποκλέπτοντας έτσι το μεταφορικό έργο άλλου φορέα





![Οι Γιορτές στο Άργος Ορεστικό είναι εδώ – [πρόγραμμα]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/afs_121225-218x150.jpg)










![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

