Έκθεση “Πρόσωπα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Καστοριάς”

Μετά από μια δημιουργική περίοδο προετοιμασίας, η έκθεση φωτογραφίας «Πρόσωπα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» είναι πλέον έτοιμη να παρουσιαστεί στο κοινό.

Μέσα από τον φωτογραφικό φακό, αναδεικνύονται πρόσωπα και διαδρομές της σύγχρονης γυναικείας επιχειρηματικότητας, αποτυπώνοντας την προσωπικότητα, τη δυναμική και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
Όλγα Αντωνίου, Ιωάννα Αναστασοπούλου, Νίκος Κωστής, Λένα Μανουσάκη, Δημήτρης Μητσόπουλος, Βασίλης Παπάζογλου, Μαίρη Πασχαλίδου, Ανδριάνα Πρέμπτη και Αγγελική Χαραλαμπίδου, οι οποίοι, με διαφορετικές αισθητικές προσεγγίσεις, συνθέτουν ένα ενιαίο και ουσιαστικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Η υλοποίηση της έκθεσης κατέστη δυνατή χάρη στη σημαντική συμβολή και τον συντονισμό της επικεφαλής του Δικτύου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Καστοριάς Κωνσταντίνας Τογκαρίδου, η οποία με τη διαρκή υποστήριξη συνέβαλε καθοριστικά στην δράση.

Η έκθεση αποτελεί καρπό συνεργασίας του Δίκτυο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Καστοριάς με τη Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς και εγκαινιάζεται αύριο Κυριακή, ώρα 19:00μ.μ. στην Gallery του Πολυχώρου Ολύμπιον.