Την Παρασκευή 06/02/2026 μεταβήκαμε στα επείγοντα περιστατικά της παιδιατρικής κλινικής Καστοριάς, έχοντας αναλάβει η μεσημεριανή βάρδια, σοβαρό περιστατικό διαβήτη τύπου 1 με αυξημένη υπεργλυκαιμία και κετόνες.
Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ανταποκρίθηκαν άμεσα με επαγγελματισμό και τρομερή ενσυναίσθηση προς το παιδί μας και κατάφεραν να αποκαταστήσουν πλήρως την φυσιολογική κλινική εικόνα μέσα σε λίγες ώρες.
Τους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου.
Κόλλιας Αναστάσιος






![Τρεις λύκοι σε αυλή σπιτιού στο Άργος Ορεστικό – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_120326-218x150.jpg)










![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

