ΕΙΝΑΙ η 3η φορά που μας καλείτε στα τηλέφωνα (3 διαφορετικά άτομα) για να ανταλλάξουμε ένα σκύλο (3 διαφορετικοί σκύλοι) που έχουμε με τον “παλιό” σκύλο σας…
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ να έχουμε τέτοιους συμπολίτες..
Ο επόμενος που θα το κάνει θα δημοσιεύσουμε στοιχεία για να γίνει περίγελο και δεν μας ενδιαφέρουν οι συνέπειες του νόμου.
Είναι περιττό να πούμε ότι ένας σκύλος δεν ανταλλάσσετε δεν πουλιέται και πόσο μάλλον όταν είναι ηλικιωμένος η απλά ξέφυγε από τα κιλάκια που θέλαμε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ…
OΠΑΚ Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστορίας





![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)








![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)


![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

