Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Οι διακριθέντες μαθητές της Β’ φάσης του Διαγωνισμού Μαθηματικών της Α’ Γυμνασίου
Το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής στην Καστοριά ανακοινώνει -σε αλφαβητική διάταξη- τα Ονοματεπώνυμα των μαθητών της Α’ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στη Β΄ φάση του τοπικού Διαγωνισμού Μαθηματικών, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου 2026.
|
Αγγέλκος Αθανάσιος |
|
Καράτζιου Μαρία |
|
Κουντουρέλης Γιάννης |
|
Ξανθάκος Πασχάλης |
|
Παπαϊωάννου Δημήτριος |
|
Στεργίου Κωνσταντίνα |
|
Τσιαούση Ιουλιανή |
|
Φιλιάδης Θωμάς |
|
Χρηστίδης Χρήστος |
|
Ψαραδάκη Ευφροσύνη |
Οι διακριθέντες μαθητές της Β’ Φάσης θα βραβευτούν στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης του Παραρτήματος, λίγο μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ φάση του Διαγωνισμού, καθώς και τους γονείς/κηδεμόνες τους για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το Παράρτημά μας. Σας περιμένουμε την επόμενη χρονιά, στις νέες διαγωνιστικές προκλήσεις της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Σε όλους τους μαθητές μας και στις οικογένειές τους ευχόμαστε υγεία και καλό καλοκαίρι!
Το Δ.Σ. του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε στην Καστοριά




















