Ταινίες για όλα τα γούστα το βράδυ της Τετάρτης.
«Φονική καταιγίδα» (2015) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Χακλ
Δράσης Τρόμου – Ο Μπο είναι ένας έμπειρος εναερίτης, που με κίνδυνο της ζωής του φροντίζει καθημερινά να αποκαθιστά τις βλάβες που προκύπτουν στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος της περιοχής. Μόνη του οικογένεια η ανιψιά του, Μπέιλι, της οποίας έχει αναλάβει τη φροντίδα μετά τον θάνατο του, επίσης εναερίτη, αδελφού του εν ώρα εργασίας.
Όνειρό του είναι να την βοηθήσει να σπουδάσει, ώστε να ξεφύγει από την προδιαγεγραμμένη ζωή της κοινότητας, αλλά και από το βαρύ φορτίο του παρελθόντος. Καθώς όμως η Μπέιλι ερωτεύεται τον Ντάνκαν, που μόλις προσλήφθηκε στην ομάδα των εναεριτών, το όνειρο του Μπο αρχίζει να διαλύεται και σύντομα θα γίνει εφιάλτης, όταν μια φονική καταιγίδα αρχίσει να απειλεί την πόλη τους.
Καθώς η απειλή μετατρέπεται σε συναγερμό, τότε ο Μπο, ο Ντάνκαν –τον οποίο ο Μπο δε συμπαθεί καθόλου- και η υπόλοιπη ομάδα καλούνται να υπερβούν όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τις εμμονές και τις φοβίες τους, προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορεί να σωθεί…
Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ντέβον Σάουα, Τζούλι Μπενζ, Ζιλ Μπιλόους, Ράιαν Ρόμπινς, Σάρον Στόουν
*Open, Τετάρτη 22/07 στις 20:50
«The Holiday» (2006) σκηνοθεσία Νάνσι Μέγιερς
Κομεντί Ρομαντική – Δύο γυναίκες, η μία στην Αγγλία (Κέιτ Μπλάνσετ) και η άλλη στην Αμερική (Κάμερον Ντιαζ) βιώνουν το ίδιο πρόβλημα: τα αισθηματικά τους βαλτώνουν και θα είναι μόνες τα Χριστούγεννα.
Αποφασίζουν να ανταλλάξουν σπίτια για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μέσω του διαδικτύου και τελικά θα αλλάξει όλη η ζωή τους.
Η ρομαντική Ίρις (Κέιτ Γουινσλετ) θα γνωρίσει έναν μουσικό που εργάζεται στο Χόλιγουντ ενώ η νευρωτική Αμάντα (Κάμερον Ντιάζ) θα ερωτευτεί τον γοητευτικό αδερφό (Τζουντ Λο) της Ίριδας.
Παίζουν: Τζουντ Λο, Κάμερον Ντίαζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζακ Μπλακ, Ίλαϊ Γουάλας, Έντουαρτ Μπερνς, Ρούφους Σιούελ.
*Skai, Τετάρτη 22/07 στις 21:00
«Inferno» (2016) σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ
Περιπέτεια – Ο καθηγητής Λάνγκτον (Τομ Χανκς) ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας και ανακαλύπτει πως είναι ο βασικός στόχος ενός ανθρωποκυνηγητού. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, συνεργάζεται με τη Σιένα Μπρουκς (Φελίσιτι Τζόουνς). Έτσι, τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας, η οποία θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του και να αποκωδικοποιήσει μια συνωμοσία που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας.Μαζί, κάνουν αγώνα σε όλη την Ευρώπη και πάνε ενάντια στο χρόνο για να σταματήσουν έναν ιό που θα εξαλείψει το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού.
Παίζουν: Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ομάρ Σι, Ιρφάν Καν, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν.
*ΕΡΤ1, Τετάρτη 22/07 στις 23:00
«Η Τζέιν Πήρε το Όπλο της» (2015) σε σκηνοθεσία Γκάβιν Ο’ Κόνορ
Δραματική Περιπέτεια – Η Τζέιν ζει σε μια απομονωμένη φάρμα στην Άγρια Δύσης με τον σύζυγό της, Μπιλ, και τη μικρή τους κόρη. Όταν ο Μπιλ επιστρέφει βαριά τραυματισμένος στο σπίτι τους μετά από μια συνάντηση με τον αμείλικτο Τζον Μπίσοπ και τη συμμορία του, η Τζέιν ξέρει ότι ο Μπίσοπ δεν θα σταματήσει μέχρι να τους δει όλους νεκρούς.
Απελπισμένη αλλά και αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένειά της, στρέφεται για βοήθεια στον Νταν, έναν άνδρα, που σημάδεψε το παρελθόν της. Όσο οι δυο τους οχυρώνουν το σπίτι με θανάσιμες παγίδες, τα παλιά τους συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια ξανά, πιο ορμητικά από ποτέ και η Τζέιν θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον άνδρα της και τον παλιό της έρωτα ενώ ταυτόχρονα παλεύει να επιβιώσει.
Παίζουν: Νάταλι Πόρτμαν, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Τζόελ Έτζερτον, Ροντρίγκο Σαντόρο.
*Open, Τετάρτη 22/07 στις 23:15
«Σκοτεινό Αμάρτημα» (2019) σκηνοθεσία Τζορτζ Γκάλο, Φραντσέσκο Τσινκεμάνι
Αστυνομική Δραματική Μυστηρίου – Ο Τζον Τραβόλτα είναι ο Κάρσον Φίλιπς, ένας πρώην ποδοσφαιριστής που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει μια υπόθεση ρουτίνας για κάποιον που εξαφανίστηκε, η οποία υπόθεση αποκαλύπτεται σταδιακά ότι είναι ένα σύμπλεγμα εγκλημάτων, υπόπτων και πτωμάτων.
Η πρώην σύζυγός του θα τον συναντήσει για να του ζητήσει βοήθεια και τον ενημερώνει πως η κόρη τους, είναι η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του συζύγου της. Τότε ο Κάρσον πασχίζει ενάντια στον χρόνο να τη σώσει, να διαλευκάνει τους φόνους και να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά της πόλης.
Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Μόργκαν Φρήμαν, Μπρένταν Φρέιζερ, Φαμκε Γιανσεν, Ελα Μπλου Τραβολτα, Ρόμπερτ Πατρικ, Κατ Γκραχαμ.
*Skai, Τετάρτη 22/07 στις 00:00
«Κόναν ο Βάρβαρος» (2011) σκηνοθεσία Μάρκους Νίσπελ
Δράσης Περιπέτεια – Η αναγέννηση του μυθικού ήρωα Κόναν (Τζέισον Μομόα) και της εκδίκησης που ζητά για τον θάνατο των γονιών του.
Ο θρυλικός βάρβαρος επιστρέφει σε μια επική περιπέτεια που κόβει την ανάσα.
Ο άγριος βάρβαρος πολεμιστής Κόναν, ξεκινά ένα ταξίδι για να πάρει την εκδίκηση που περίμενε τόσα χρόνια σκλαβωμένος. Στο ταξίδι αυτό όμως συνειδητοποιεί ότι είναι η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία των μεγάλων εθνών της Ιμπόρια, που απειλούνται από έναν βασιλιά, που διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις του κακού.
Μόνος του ενάντια σε θανάσιμους αντιπάλους, τρομακτικά τέρατα και αντίξοες συνθήκες, ο Κόναν αμείλικτος απέναντι στους εχθρούς θα παλέψει μέχρι την τελευταία πνοή του.
Παίζουν: Τζέισον Μομόα, Ρον Πέρλμαν, Ρόουζ Μακ Γκόουαν, Στίβεν Λανγκ, Ρέιτσελ Νίκολς
*ΕΡΤ1, Τετάρτη 22/07 στις 01:00
«Αρτέμης Φάουλ» (2020) σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα

Περιπέτεια – Ο 12χρονος Αρτέμης, απόγονος μιας οικογένειας εγκληματικών μυαλών, αναζητά τον εξαφανισμένο πατέρα του.
Με τη βοήθεια του Μπάτλερ, του έμπιστου προστάτη του, ο Αρτέμης σε αυτή του την προσπάθεια ανακαλύπτει έναν μυστικό πολιτισμό: έναν εντυπωσιακά ανεπτυγμένο κόσμο νεράιδων!
Πιστεύοντας ότι η εξαφάνιση του πατέρα του συνδέεται με τον παράξενο αυτό ονειρικό κόσμο, ο πανέξυπνος Αρτέμης καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, τόσο επικίνδυνο που βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο σε μια μάχη με τις παντοδύναμες νεράιδες…
Παίζουν: Φέρντια Σο, Λάρα ΜαΚ Ντόνελ, Τζος Γκαντ, Κόλιν Φάρελ, Τζούντι Ντεντς
*Star, Τετάρτη 22/07 στις 01:45
«KIlling Salazar» (2016) σκηνοθεσία Κόνι Γουάξμαν
Δράσης – Μια επίλεκτη ομάδα κυβερνητικών πρακτόρων αναλαμβάνει τη φύλαξη ενός επικίνδυνου εμπόρου ναρκωτικών σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, μέχρι να τους αποκαλύψει τους συνεργούς του. Ενώ όμως περιμένουν εντολές για τη μεταφορά του, οι πράκτορες συνειδητοποιούν πως πρόκειται για παγίδα, καθώς δέχονται ξαφνικά επίθεση από πρώην συνεργάτες του κακοποιού.
Παίζουν: Στίβεν Σιγκάλ, Λουκ Γκος, Ζορζ Σεντ Πιέρ
*Skai, Τετάρτη 22/07 στις 02:00




















