Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2026, οι μαθητές, μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας είχαμε τη χαρά και την τιμή να επισκεφθούμε το Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών μας δράσεων.
Εκεί μας υποδέχθηκε με μεγάλο χαμόγελο η κυρία Έφη Ωραιοπούλου, η οποία ανέλαβε τη ξενάγησή μας. Περιηγηθήκαμε στους χώρους του κτηρίου και γνωρίσαμε από κοντά τις διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομίας, κατανοώντας καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας.
Στο τέλος της επίσκεψης, η κ. Ωραιοπούλου μας μίλησε για το επάγγελμα του αστυνομικού, τις ευθύνες, τις προκλήσεις αλλά και τη σημασία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, απαντώντας με υπομονή στις πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των παιδιών.
Ευχαριστούμε θερμά το Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς και ιδιαίτερα την κ. Έφη Ωραιοπούλου για τη ζεστή φιλοξενία και την εξαιρετική παρουσίαση!
Δημοτικό Σχολείο Νεστορίου





























