Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Καστοριάς για τα πρόσφατα δημοσιεύματα

Ο φιλοζωικός σύλλογος Καστοριάς δηλώνει ότι σε σχέση με την επιστολή του κτηνιατρικού συλλόγου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην τοπική εφημερίδα Ορίζοντες και φέρεται ότι την συνυπέγραψε η ομάδα ιδιωτών κτηνιάτρων _ οι περισσότεροι των οποίων σημειωτέον αρνούνται ότι την υπέγραψαν_ και η οποία επιστολή αναφερόταν απαξιωτικά σε “δήθεν φιλόζωους” δεν γνωρίζαμε ότι απευθυνόταν προς εμάς.

Αντίθετα τα μέλη της ΟΠΑΚ φαίνεται ότι το γνώριζαν καθώς, σε ανακοίνωση τους μας κατονομάζει, ότι εμείς είμαστε σε αντιπαράθεση με τον Δήμο, μιλώντας μάλιστα για “φωνές- βρισιές και μαλώματα”.

Αλήθεια από πού έβγαλαν το συμπέρασμα ότι οι “δήθεν φιλόζωοι” είμαστε εμείς; Τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Καστοριάς όλα τα 17 χρόνια λειτουργίας του ποτέ δεν υπήρξαμε” δήθεν φιλόζωοι”, αντίθετα πάντα ήμασταν στην πρώτη γραμμή πάντα με την πλευρά των ζώων και ουδέποτε αδιαφορήσαμε για την προστασία τους με κάθε προσωπικό κόστος.

Η ΟΠΑΚ ουδέποτε εμφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια στο Δημοτικό καταφύγιο πλην μιας φοράς και τους ενημερώνουμε ότι ουδέποτε υπήρξαν “βρισιές και μαλώματα” όπως συκοφαντικά αναφέρουν.

Είναι απορίας άξιον όμως το ότι, ενώ δηλώνουν φιλόζωοι και ότι τους νοιάζουν τα αδέσποτα, εντούτοις δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να πούνε για τις εικόνες φρίκης με τα κανιβαλισμένα ζώα.

Όσο για τις σκληρές φωτογραφίες του καταφυγίου πού βγήκαν στην δημοσιότητα, ενημερώνουμε ότι δεν είναι παλιές, όπως ισχυρίζεται η δημοτική αρχή και βεβαιώνει η συνεργαζόμενη κτηνίατρος, είναι απόλυτα πρόσφατες και ας προσέξουν όσοι ισχυρίζονται τα αντίθετα γιατί θα βγουν εκτεθειμένοι.

Φιλοζωικός Σύλλογος Καστοριάς

Διαβάστε ακόμα:

Καστοριά:Καταγγελίες για παράνομο εγκλεισμό αδέσποτων ζώων