Δεν κατεβαίνει για Δήμαρχος ο Ανέστης Αγγελής (video)

Την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Καστοριάς στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ανέστης Αγγελής και ευχήθηκε η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί να συνεχίσει το έργο του.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τις επερχόμενες εκλογές δηλώνοντας πως:

“Πάντα πίστευα και πιστεύω, ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πιο ουσιαστικά από αυτά που μας χωρίζουν και ότι η αλήθεια αποτυπώνει την πραγματικότητα.

Με βάση τα ως άνω, καλώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εν δυνάμει ενδιαφερόμενους υποψηφίους καθώς και όλους τους συνδημότες να παρευρεθούν στην ανοιχτή συνάντηση απολογισμού της Δημοτικής Αρχής (σε χρόνο και τόπο που θα προσδιορισθεί), όπου θα παρουσιασθούν τα έργα που υλοποιήσαμε και τα έργα εξαιρετικής – στρατηγικής σημασίας που δρομολογήσαμε, ολοκληρώνοντας χρονοβόρες διαδικασίες και εξασφαλίζοντας τις αντίστοιχες πιστώσεις.

Για πολλούς τα έργα, που πρόκειται να υλοποιηθούν θα μπορούσαν να αποτελέσουν ουσιαστικό κίνητρο για τη διεκδίκηση της επανεκλογής.

Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη νίκη του ανθρώπου είναι να απεγκλωβιστεί από τον εσωτερικό του εγωισμό και την πεποίθηση, ότι δεν υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες.

Όπως γνωρίζετε, η θητεία της Δημοτικής Αρχής ολοκληρώνεται.

Δεν σας κρύβω, ότι με χαροποιεί το γεγονός ότι πολλοί συνδημότες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τις επερχόμενες εκλογές.

Σας θυμίζω ότι μια από τις ουσιαστικές δεσμεύσεις μου ήταν ότι θα σταθώ γέφυρα μεταξύ παλιάς και νέας γενιάς.

Με το δεδομένο ότι εγώ ολοκλήρωσα τον κύκλο μου (ως Δήμαρχος) σας ανακοινώνω επίσημα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.

Ωστόσο, διατηρώ μέσα μου ζωντανό το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο μας και θεωρώ χρέος μου να σταθώ αρωγός στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που θα κληθεί να αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή, από οποιοδήποτε μετερίζι.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας όλους όσους με τίμησαν και με εμπιστεύθηκαν στις θέσεις ευθύνης τόσο ως Δήμαρχο όσο και ως Βουλευτή παλιότερα.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που σε μια δύσκολη εποχή (μνημονίων, περικοπής πόρων) στάθηκαν δίπλα μου συνεργαζόμενοι με ανιδιοτέλεια για το καλό του Δήμου Καστοριάς.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Καστοριάς καθώς και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας στηρίζοντας το έργο μας. Ελπίζω και εύχομαι η προσπάθεια να έχει συνέχεια από την νέα Δημοτική Αρχή.”

 

video fouit