Οδηγός επιβίωσης για κορίτσια στο Μουντιάλ

11 συμβουλές, 11 tips, 11 προτάσεις για να βγεις αλώβητη από το φετινό Μουντιάλ

Ξέρω, ξέρω…έχει φτάσει το Μουντιάλ και είσαι πανικοβλημένη. Η αλήθεια είναι ότι το άτιμο σε επηρεάζει είτε είσαι single είτε είσαι σε σχέση. Ακούγεται δύσκολο, μοιάζει Γολγοθάς, αλλά εγώ είμαι εδώ για να το περάσουμε μαζί και να βρούμε έξυπνους τρόπους για να γίνεις η survivor αυτού του μουντιάλ και στο κάτω- κάτω να το απολαύσεις κι εσύ!

Πάρε μολύβι και χαρτί και ανασκουμπώσου!

1. Ξέρω ότι το να βλέπεις 22 παλικάρια να κυνηγούν ένα τόπι δεν σου φαίνεται ενδιαφέρον εάν δεν είσαι φαν του αθλήματος. Όμως σκέψου ότι έχεις, τουλάχιστον, ωραία θέα. Ξέρεις τι παιδιά τρέχουν σε εκείνα τα γρασίδια; Για άρχισε να παρατηρείς!

2. Μπορεί οι άνδρες να εξαφανίστηκαν από τα μπαρ που σύχναζαν πριν, αλλά αυτό σημαίνει ότι πήγαν κάπου αλλού. Κάθε γειτονιά έχει ένα στέκι/ καφέ ποδοσφαιρόφιλων. Εντόπισε το και –πού ξέρεις;- μπορεί να γίνει και το δικό σου στέκι. Αν είσαι single, επισκέψου το υπέρλαμπρη για ένα καφέ ή κοκτέιλ. Φρόντισε μόνο να σκάσεις μύτη στο ημίχρονο για να μην πάει στράφι η προετοιμασία.

3. Εσύ που είσαι σε σχέση, μπορείς να περιποιηθείς το φίλο σου και την παρέα του, γεμίζοντας το ψυγείο με μπύρες και εύκολα μεζεδάκια. Ντύσου, στολίσου και τηλεφώνησε στην κολλητή για girls night! Ούτε τι ώρα θα γυρίσεις δεν θα καταλάβει.

4. Θέστε κανόνες παρακολούθησης του Μουντιάλ ανάμεσα σας. Έτσι είναι, οι σχέσεις θέλουν και υποχωρήσεις. Για παράδειγμα αποφασίστε ότι για 2 ώρες παρακολούθησης Μουντιάλ, εκείνος θα πλένει τα πιάτα της ημέρας. Όσο αυξάνονται οι ώρες δυσκολεύει και η αντίστοιχη χάρη. Μη μας πιάσουν και στον ύπνο.

5. Οργάνωσε το λεγόμενο Μουντιάλ party. Βάλε τέλος στις βαρετές καθημερινές στον καναπέ, και ξέχνα το Survivor. Μάζεψέ τους όλους σπίτι σου, άντρες- γυναίκες και βρείτε δραστηριότητες για όλους. Την επόμενη μέρα θα πας φρεσκότατη στη δουλειά, πίστεψέ με.

6. Υπάρχει και η περίπτωση να σου δημιουργηθεί η όρεξη να μπεις στο πνεύμα του Μουντιάλ. Ψάξου στο internet για την ειδική ορολογία, για το θεσμό ή τους παίκτες και τις ομάδες. Σε λίγο καιρό θα είσαι ξεφτέρι.

7. Τις ώρες, που εκείνος βλέπει μπάλα, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου. Γυμνάσου ή κάνε τα μποτέ σου. Μόλις τελειώσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα σε δει και θα τρίβει τα μάτια του.

8. Αν είσαι single, χώσου στην αντροπαρέα του κολλητού σου ή του αδερφού σου. Πάντα θα υπάρχει εκείνος ο ένας τύπος, που δεν πολυβλέπει μπάλα και καλά θα κάνει να πολυβλέπει εσένα. Που ξέρεις, λένε ότι το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους!

9. Είναι μέρες που θες να ησυχάσεις και να αράξεις solo στο σπίτι. Σε νιώθω. Το μουντιάλ είναι ο απόλυτος σύμμαχος σε αυτή σου την προσπάθεια. Στείλτον στο πρακτορείο της γειτονιάς να δει τους αγώνες!

10. Αναθέρμανε τις σχέσεις σου με χαμένες φίλες από το σχολείο, ξεχασμένες κολλητές, ξαδέρφες και τριτοξάδερφες. Πάντα έλεγες ότι δεν βρίσκεις χρόνο να τους τηλεφωνήσεις. Άσε που τα μπαράκια αυτή την περίοδο θα είναι άδεια για την πάρτη σας.

11. Enjoy it! Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσε το. Και, μάλιστα, γίνε αυτή η τύπισσα που βλέπει τα πάντα και ξέρει ακόμη περισσότερα. Ο σύντροφός σου θα σε εξυμνεί στους φίλους του κι εσύ θα γίνεις η ηρωίδα της παρέας. Σκέψου το…

Είδες που δεν είναι ανάγκη να τα βάψεις μαύρα;

athensvoice