Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο χορωδιακό φεστιβάλ παιδικών και νεανικών χορωδιών που διοργάνωσε με επιτυχία ο Μορφωτικός Σύλλογος “Ορεστίς” στο Πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού.
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά στην οποία πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά – μέλη χορωδιών από την πόλη της Καστοριάς( Εφηβική χορωδία του Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος” με μαέστρο την κυρία Νικολέτα Παπάζογλου και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς με μαέστρο τον κύριο Ντίνο Ταμβάκη) , του Άργους Ορεστικού (η νεανική χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου “Ορεστίς” με μαέστρο την κυρία Αργυρώ Χαραλάμπους) , η παιδική και νεανική χορωδία “Βελβενδινές φωνές” του Βελβεντού Κοζάνης και το παιδικό τμήμα Δημοτικής χορωδίας Φαρσάλων.


















![Σκουπίδια και άγρια ζωή δεν συμβιβάζεται – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_150326_2-218x150.jpg)






![Σκουπίδια και άγρια ζωή δεν συμβιβάζεται – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_150326_2-100x70.jpg)







![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

