Κοζάνη: Επεισόδιο με μετανάστες – Τραυματίστηκε ελαφρά ιδιοκτήτης καφετέριας

Ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ στο κέντρο της Νεάπολης, όταν τρεις νεαροί μετανάστες από το Αφγανιστάν (που διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής μαζί με άλλους 95 συμπατριώτες τους) δημιούργησαν επεισόδιο σε καφέ-μπαρ της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, παρέα νεαρών εισήλθε στο κατάστημα, με έναν εξ αυτών (ηλικίας περίπου 20 ετών) να είναι μεθυσμένος και να προκαλεί φασαρία.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ επιχείρησε να τον απομακρύνει, ζητώντας στη συνέχεια από την παρέα του να τον πάρει και αποχωρήσουν, με τον ίδιο, όμως, καθώς και δυο άλλους συνομήλικούς του να αντιδρούν έντονα, πετώντας μπουκάλια και φωνάζοντας.

Μάλιστα, ένα μπουκάλι τραυμάτισε ελαφρά τον ιδιοκτήτη (ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε κανένα θέμα με τους μετανάστες, όπως και η πλειοψηφία των κατοίκων της Νεάπολης), με τους νεαρούς να μπαίνουν μέσα στο ξενοδοχείο σε έξαλλη κατάσταση

Μάλιστα, έχουν σπάσει και δυο τζαμαρίες της πρόσοψης του ξενοδοχείου «Γαλήνη», ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι της Νεάπολης δηλώνουν στο Kozanimedia πως για 40 και πλέον λεπτά από την ώρα που ενημερώθηκε η Αστυνομία δεν εμφανίστηκε κανείς.

Kozanimedia.gr