Πρεμιέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα Γενικά Λύκεια με το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας
Με Νέα Ελληνική Γλώσσα σηκώνεται σήμερα, Παρασκευή, η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων.
Με το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, ως είθισται, θα ανοίξει σήμερα, Παρασκευή, η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, το Σάββατο 8 Ιουνίου, θα εξεταστούν στο μάθημα της Άλγεβρας. Υπενθυμίζεται ότι, συνολικά, 102.000 περίπου υποψήφιοι διεκδικούν 78.335 θέσεις στα ελληνικά ΑΕΙ.
Δείτε ποιο είναι το θέμα της έκθεσης ΓΕΛ







![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)








![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

