Αρβανιτάκη – Κότσιρας ξεσήκωσαν τον κόσμο στην Πολυκάρπη Καστοριάς (video)

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Πολυκάρπη Καστοριάς. Οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ταξίδεψαν τον κόσμο σε ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι. Ο πολιτιστικός σύλλογος Δημιουργία διοργάνωσε τη συναυλία στον υπαίθριο χώρο μπροστά από το δημοτικό σχολείο. Δίπλα στη λίμνη σε έναν υπέροχο χώρο εκατοντάδες κόσμου απόλαυσε την μελωδική, καλοκαιρινή βραδιά.

Βγαίνοντας στην σκηνή λίγο μετά τις 9 μέσα σε λευκά καλοκαιρινά ρούχα, ξεκίνησαν συστήνοντας την 8μελή μπάντα εξαιρετικών μουσικών που τους πλαισιώνει και φυσικά το ντουετο τους “Δύο Ζωές” που εδώ και σχεδόν έναν χρόνο δεν έχει πάψει να ακούγεται στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Ευγενικοί, εύθυμοι και κοινοποιώντας μία πέρα για πέρα ειλικρινή διάθεση που εκφράζεται με το “ελπίζουμε να περάσετε όσο όμορφα περνάμε κι εμείς”, σύντομα άφησαν την κοινή παρουσία τους στην σκηνή, ούτως ώστε να μπορέσει ο καθένας να παρουσιάσει το σόου του με μεγαλύτερη ελευθερία. Και λειτούργησε. Το μοντέλο “2 τραγούδια εναλλάξ” δεν κούρασε, έσπασε κάθε υπόνοια μονοτονίας κι εγγυήθηκε ένα “best of” πρόγραμμα, αφού χτίστηκε σε μία λογική απόλυτης συνοχής σε ύφος.