Δήλωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου για Παμμακεδονικές Οργανώσεις (Video)

Σήμερα το πρωί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ήταν καλεσμένος της εκπομπής “Ξυπνάμε μαζί” στην τηλεόραση του Epsilon. Μεταξύ άλλων τέθηκε στη συζήτηση με τον παρουσιαστή Σπύρο Χαριτάτο το ζήτημα της διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας – και όχι μόνο – της γειτονικής χώρας, καθώς και των αντιδράσεων που έχουν γεννηθεί στο εσωτερικό της χώρας. Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των Παμμακεδονικών Ενώσεων και στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε πως : “είναι μορφώματα που λειτουργούν με έναν ακραίο τρόπο (…) δε με απασχολεί ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται οι συγκεκριμένες οργανώσεις”.

Αξίζει να τονίσουμε ότι και Καστοριανοί έχουν πρωταγωνιστήσει στις διαφόρων ειδών αντιδράσεις που έχουν λάβει χώρα, από παρεμβάσεις στο δημόσιο διάλογο μέχρι συμμετοχή στα συλαλλητήρια που οργανώθηκαν. Για αυτό τον λόγο, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε εάν συμμερίζεται αυτές τις απόψεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς καθώς και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο δεν έχει υπάρξει ουδεμία τοποθέτηση.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην εκπομπή ” Ξυπνάμε μαζί” του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon: