Η νεολαία Καστοριάς μίλησε – Ας ζωντανέψουμε ξανά την πόλη μας

“Η Καστοριά ερημώνει”, “Ζούμε σε μια πόλη φάντασμα”, “Η πόλη μας κοιμάται”. Ατάκες που ειπώνονται καθημερινά. Υπερβολικές; Ίσως.. Εμπεριέχουν όμως μια δόση αλήθειας.
Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων, αυτοί που αποδέχονται την υφιστάμενη κατάσταση και αυτοί που προσπαθούν να την αλλάξουν. Ο κόσμος έχει ανάγκη από τους δεύτερους.

Οι νέοι ανέκαθεν αντιπροσώπευαν τον νεωτερισμό. Είναι συχνά ανήσυχα πνεύματα, με ακόρεστη δίψα για ζωή. “Το μέλλον ανήκει σε αυτούς  που το προετοιμάζουν σήμερα…” Το ανωτέρω απόφθεγμα του Μάλκομ Χ, παρότι τοποθετείται σε ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο, δεν παύει να έχει διαχρονική αξία. Τελικά το μέλλον ανήκει στους νέους. Ανήκει σε αυτούς που οραματίζονται και μάχονται για ένα φωτεινότερο αύριο. Αυτή είναι η νεολαία της πόλης μας.

Το Summer Lake Party αποτελεί τον καρπό μιας απλής ιδέας, μιας συνεργασίας φίλων και γνωστών. Οι διοργανωτές δεν ζητούν αναγνώριση. Φιλοδοξούν όμως να δώσουν μια θετική πνοή στην πόλη που μεγάλωσαν, στην πόλη που αποκαλούν “Σπίτι”.  Ανοίξτε τα μάτια σας. Βγάλτε τις παρωπίδες. Ο ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Αυτό είναι το μήνυμα των νέων Καστοριάς.

1o Summer Lake Party

“Το πρώτο πάρτι της νεολαίας κάνει φέτος την έναρξη του. Καλοκαίρι, ζέστη, με τα πόδια από θεατράκι, σορτσάκια και βερμούδες, κουτάκια Μπύρας, ηχοσύστημα που σου καίει τα σωθικά, μπουκάλια, κινητά στον αέρα, dance with the devil, πολύ χορό χωρίς αύριο, ιδρώτας και ανάσες, αγκαλιές με τους κολλητούς, φωτογραφίες μιας ζωής, ρούμι κόλα, φωνές, κραυγές και πολλά τραγούδια… η Καστοριά ξυπνά και εμείς ονειρευόμαστε την νύχτα που θα ζήσουμε τον Ιούλιο! Σας περιμένουμε όλους και όλες! Οι νέοι ξύπνησαν και ήρθαν να δώσουν ζωή στην Καστοριά. Μην μας ενοχλήσει κανείς γιατί θέλουμε μια πόλη ζωντανή. Πρέπει να το απολαύσετε!”

Σάββατο 27 Ιουλίου ΔΗΝΑΚ

Ώρα έναρξης: 17:00