Το “Empathize with me, Doctor!”, η βιωματική εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στην ενσυναίσθηση, του Καστοριανού ψυχολόγου Δρ Βασίλη Κιοσσέ, διακρίθηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας στην Προσωποκεντρική Φροντίδα Υγείας στα International 2019 Global Person-Centered Innovation Awards!!!
Το empathize with me doctor η αλλιώς Έλα στη θέση μου γιατρέ, είναι μια πρότυπη βιωματική εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στην ενσυναίσθηση και αναπτύχθηκε από τον Δρ Βασίλη Κιοσσέ, ψυχολόγο και διδάκτωρ ιατρικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είναι η μοναδική στοχευμένη εκπαίδευση στην Ελλάδα η οποία αναγνωρίζεται ως διεθνής πρακτική, μέσω αυτής της βράβευσης. Η βιωματική εκπαίδευση έχει στόχο την αλλαγή στη σχέση γιατρού ασθενή, η οποία οφείλει να είναι ισότιμη και να διέπεται από σεβασμό και βαθιά κατανόηση.
Η τελετή απονομής θα γίνει 30 Οκτωβρίου 2019, στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών.



![“Το Λεμόνι “ – Μία έκθεση ζωγραφικής που αξίζει να επισκεφτείς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/06/lmn_26-218x150.jpg)





![“Το Λεμόνι “ – Μία έκθεση ζωγραφικής που αξίζει να επισκεφτείς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/06/lmn_26-100x70.jpg)










