Αίσιο τέλος για την αγνοούμενη Σοφία Κυριάζου. Μετά από τέσσερις ημέρες αναζητήσεων, βρέθηκε σε περιοχή έξω από την Κορησό Καστοριάς και είναι καλά και ασφαλής.
Είχε εκτιμηθεί ότι χάθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και αμέσως η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα ενέργειες για τον εντοπισμό της με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και της ΕΤΑΚ.
Στη συνέχεια, η υπηρεσία Silver Alert δέχθηκε αίτημα, από τους συγγενείς της, για την ανεύρεση της. Η υπηρεσία ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, στις 08/09/2019, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή της.
Η κ. Κυριάζου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καστοριάς για προληπτικούς λόγους.






![Τρεις λύκοι σε αυλή σπιτιού στο Άργος Ορεστικό – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_120326-218x150.jpg)










![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

