Η Μαρία Νάτσιου Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ

Στο πλαίσιο της οργανωτικής αναδιάρθρωσης της Νέας Δημοκρατίας, που ξεκίνησε μετά τις εκλογές, με απόφαση του προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνονται τρείς νέες γραμματείες και ορίζονται ως επικεφαλής τους οι παρακάτω:

  • Γραμματεία για τα Άτομα με Αναπηρία, με γραμματέα τον Κώστα Λολίτσα. Η συγκεκριμένη γραμματεία θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα προωθεί λύσεις εναρμονιζόμενη πλήρως με την Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.
  • Γραμματεία Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, με γραμματέα τον Γιώργο Κώττη. Η γραμματεία Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας θα αναδεικνύει τις αξίες της υγιούς επιχειρηματικότητας.
  • Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς, με γραμματέα τον Νίκο Θεοδωρόπουλο. Η Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς, θα επιχειρεί να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με τους Έλληνες του εξωτερικού. Η συγκεκριμένη Γραμματεία αποτελεί μετεξέλιξη της Γραμματείας Οικουμενικού Ελληνισμού.

Επίσης, η Νέα Δημοκρατία, ορίζει τη Μαρία Νάτσιου, νέα γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επίσης η Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, ορίζεται γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού και ο Σίμος Ψωμιάδης, γραμματέας Επιστημονικών Φορέων.

Τέλος, ο Πάνος Σταθόπουλος θα είναι ο νέος Διευθυντής Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

ΑΠΕ ΜΠΕ