6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τελευταία μέρα της εβδομάδας και τι καλύτερο από το να την αποχαιρετήσεις με μία καλή ταινία. Γιαυτό πάρε την κουβέρτα σου, το αγαπημένο σου σνακ, τα καλά σου φιλαράκια και άραξε στο σπίτι σου.

«Chevalier» (2015) σε σκηνοθεσία Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σ’ ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους μ’ ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Κέντρος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Σάκης Ρουβάς, Γιάννης Δρακόπουλος, Πάνος Κορώνης, Κώστας Φιλίππογλου, Νίκος Ορφανός.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 3/11 στις 23:00

«Όταν υπάρχει αγάπη» (2016) σε σκηνοθεσία Franziska Meyer Price

Ο Simon έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με την Doris. Το ζευγάρι έχει παραδώσει την οικογενειακή επιχείρηση στο γιο και σχεδιάζουν μαζί πως θα περάσουν τα χρόνια μετά την σύνταξή τους. Μέχρι τη στιγμή που η Doris ερωτεύεται έναν νεότερό της γιατρό και σκέφτεται να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή μαζί του. Όταν αποκαλύπτει στον σύζυγό της τα σχέδιά της, αυτός, παρά την στεναχώρια του, δείχνει να την καταλαβαίνει απόλυτα. Η αντίδρασή του αυτή, θα φέρει τα πάνω- κάτω στην οικογένεια και τους συγγενείς.

Παίζουν: Jutta Speidel, Harald Krassnitzer, Peter Kremer, Annika Blendl, Gabriel Raab, Maria Bachmann, Felix Hellmann

*ΕΡΤ3, Κυριακή 3/11 στις 22:30

«STAR WARS: the force awakens» (2015) σε σκηνοθεσία Τζέι Τζέι Έιμπραμς

«A long time ago, in a Galaxy far, far away…» (Πολύ παλιά, σε ένα Γαλαξία πολύ, πολύ μακριά), 30 χρόνια μετά τον εμφύλιο διαγαλαξιακό πόλεμο, που κατέληξε με την πτώση του Νταρθ Βέιντερ και της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, ο Λουκ Σκαϊγουόκερ, ο τελευταίος των Τζεντάι, έχει εξαφανιστεί χωρίς κανένα σημάδι ζωής πίσω του. Το Πρώτο Τάγμα, η εξουσία που διαδέχτηκε την Αυτοκρατορία, προσπαθεί να τον εντοπίσει σε κάθε πιθανό σημείο του Γαλαξία. Τα ίχνη του, όμως, αναζητούν και οι επαναστάτες, τα παρακλάδια της Αντίστασης, υπό την ηγεσία της στρατηγού Λέια Οργκάνα, που επιθυμεί διακαώς να ξανασφίξει τον αδελφό της στην αγκαλιά της. Όταν, λοιπόν, ο Πο Ντάμερον, ένας από τους καλύτερους πιλότους της Αντίστασης, βρίσκει σε κάποιο χωριό του πλανήτη Τζακού έναν χάρτη που αποκαλύπτει τη μυστική τοποθεσία που ζει τώρα ο Λουκ, η στρατιωτική επέμβαση του Κάιλο Ρεν θα είναι άμεση και ανελέητη, προκειμένου να κερδίσει το προβάδισμα στον εντοπισμό του. Ο χάρτης όμως έχει ήδη προλάβει να περάσει στα χέρια της Ρέι, μιας ρακοσυλλέκτριας αλλά και του ανδροειδούς BB-8. Τώρα, η τύχη του χάρτη θα καθορίσει την τύχη όχι μόνο του Λουκ αλλά και τη μοίρα ολόκληρου του γαλαξία…

Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Μαρκ Χάμιλ, Κάρι Φίσερ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Λουπίτα Νιόνγκο, Άντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Άντονι Ντάνιελς, Γκουίντολιν Κρίστι, Πίτερ Μέιχιου, Μαξ Φον Σίντοφ

*ALPHA, Κυριακή 3/11 στις 21:00

« Η χώρα του αύριο» (2015) σε σκηνοθεσία Μπραντ Μπερντ

Η παράξενη συνάντηση μιας έξυπνης, φιλομαθούς και αισιόδοξης έφηβης με έναν ώριμο, αλλά απογοητευμένο εφευρέτη, που κάποτε ξεκίνησε ως παιδί θαύμα, μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να είναι. Η μοίρα θα τους οδηγήσει να αναλάβουν ίσως την πιο επικίνδυνη αποστολή, με στόχο να αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου που ονομάζεται Tomorrowland. Η πύλη εισόδου, όμως, σε αυτή τη διάσταση προϋποθέτει την ικανότητα να εισέλθουν στη συλλογική μνήμη της ανθρωπότητας…

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Χιου Λόρι, Μπριτ Ρόμπερτσον, Ράφεϊ Κάσσιντι, Τιμ ΜακΓκρο, Κάθριν Χαν, Κίγκαν-Μάικλ Κι

*ALPHA, Κυριακή 3/11 στις 23:50

«Παγιδευμένη στο Δίκτυο» (1995) σε σκηνοθεσία Ιρβιν Γουίνκλερ 

Μια νεαρή, αυθεντία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γίνεται στόχος μιας εγκληματικής οργάνωσης που θέλει να ελέγξει τον κόσμο μέσα από την εξουσία της πληροφορικής.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ντένις Μίλερ, Νταϊάν Μπέικερ

*ΑΝΤ1, Κυριακή 3/11 στις 23:30

Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη

Η Ρένα, μια τηλεφωνήτρια σε μεγάλη επιχείρηση, προσπαθεί να συντηρήσει τον εαυτό της και τα δύο άνεργα και ξεμυαλισμένα αδέλφια της, έναν εφευρέτη και έναν μουσικό. Μετά από μια παρεξήγηση για ένα κερδοφόρο λαχείο, η Ρένα βρίσκεται στη Ρόδο μαζί με τα αδέλφια της, παριστάνοντας το μέντιουμ. Όταν τους παίρνουν είδηση, το σκάνε με ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο, όμως, πέφτει σε μια έρημο. Εκεί, συλλαμβάνονται και καταλήγουν στο χαρέμι ενός σεϊχη, στον οποίο η Ρένα θα αποκαλύψει, κατά τύχη, μια συνομωσία εις βάρος του και εκείνος θα εντυπωσιαστεί και θα την πάρει ως μοναδική του γυναίκα.

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Χρόνης Εξαρχάκος, Βαγγέλης Σειληνός, Μαρία Ιωανίδου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Μαρία Μπονέλλου, Νάσος Κεδράκας

*Star, Κυριακή 3/11 στις 21:00