Δημοτικό Σχολείο Κορησού: “Φέρτε πίσω το κουδούνι”

Αρκετές ζημίες έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς στον αύλειο χώρο και περιμετρικά του Δημοτικού Σχολειού Κορησού που η διεύθυνση της σχολικής μονάδας μαζί με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αποκατέστησαν χωρίς να δοθεί περαιτέρω έκταση σε τούτα τα δυσάρεστα γεγονότα!!!

Κάνεις δεν φανταζόταν όμως πως θα ξημέρωνε μια μέρα που θα έλειπε το κουδούνι της εξώπορτας… από την θέση του καθιστώντας απόλυτα δυσμενή την επικοινωνία καθώς και την συνολικότερη λειτουργία του σχολείου!!!

Έχοντας απόλυτο δίκιο οι ιθύνοντες του σχολείου με σημερινή ανακοίνωση στην διαδικτυακή σελίδα «Δημοτικό σχολείο Κορησού» στο Facebook ζητούν όποιος πήρε κατά λάθος… το κουδούνι να το επιστρέψει στην βάση του διότι η υπομονή έχει τα όρια της και η νομική οδός αποτελεί πλέον μονόδρομο… Τι να πει κάνεις πια!!!

Θεμελής Αναστάσιος

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Σχολείου Κορησού:

Στο σχολείο μας προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των μαθητών και μαθητριών μας σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. Κατά καιρούς έχουνε σημειωθεί ζημιές, τις οποίες αποκαταστήσαμε χωρίς να δώσουμε έκταση. Αυτή τη φορά όμως κάποιος ή κάποιοι έχουν πάρει( Μάλλον κατά λάθος…..!!!!!!), το το κουδούνι από την εξώπορτα δυσκολεύοντας την καθημερινότητα μας. Παρακαλούμε πολύ να επιστραφεί άμεσα , πριν προβούμε πλέον στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τους νόμους . Η υπομονή έχει και τα όρια της.