Κατερίνα Σπύρου: “Συνεχίζουμε τον αγώνα τίμια και με προτεραιότητα μας τον άνθρωπο”

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας όπως υποσχεθήκαμε στους πολίτες τίμια και με προτεραιότητα μας τον άνθρωπο. Δεν πιστεύουμε πως η επιτυχία μιας Δημοτικής Αρχής κρύβεται πίσω από νούμερα και λογιστικές προσθαφαιρέσεις.

Η ομάδα του κ. Κορεντσίδη ξεκίνησε τη θητεία της με απολύσεις και συνεχίζει με εισηγήσεις για προκλητικές αυξήσεις των Δημοτικών τελών ύψους έως 140% σε απομακρυσμένα χωριά όπως είναι η Βέργα και τα Κορέστεια. Καμία πολιτική βούληση, καμία προσπάθεια για άσκηση πίεσης στην κεντρική διοίκηση του κράτους, ώστε να αλλάξει ο τρόπος απόδοσης των ανταποδοτικών μέσω της Δ.Ε.Η, καμία μέριμνα για τους πολίτες.

Σε μια πόλη γεμάτη παθογένειες που η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο έρχεται να καταδικάσει τους πολίτες και να τους αναγκάσει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Εμείς από την θέση της αντιπολίτευσης μειοψηφίσαμε και προτείναμε το χρέος να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών για τα ληξιπρόθεσμα από όπου και θα αποπληρωθεί. Όσον αφορά την κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2020 στον οποίο δυσκολεύονται να εντάξουν το ποσό είναι θέμα απλής λογιστικής. Τις προτάσεις μας θα τις καταθέσουμε εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Με εκτίμηση η επικεφαλής της παράταξης Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς, Σπύρου Κατερίνα.