Γρεβενά: Προφυλακίστηκαν ο 45χρονος και η μητέρα της για την αποπλάνηση της 12χρονης

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται, σύμφωνα με το aetos-grevena.blogspot είναι αυτές της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της και η συνέργεια της μητέρας σε αυτές

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, τόσο ο 45χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου κοριτσιού στα Γρεβενά, όσο και η 42χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία γνώριζε για τη συγκεκριμένη σχέση.

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται, σύμφωνα με το aetos-grevena.blogspot είναι αυτές της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της και η συνέργεια της μητέρας σε αυτές.

Οι δηλώσεις των δικηγόρων μετά την έκδοση της απόφασης:

Έξω από τη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν από νωρίς το πρωί δεκάδες Γρεβενιώτες για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς τους δράστες.

Θυμίζεται πως ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σ’ αυτό και η 12χρονη, η οποία ήταν ορφανή από πατέρα.

Γρεβενά: Ο 45χρονος ζητά… γάμο με τη 12χρονη που αποπλάνησε