Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο μικρός μας Νικόλας, σε ηλικία 10 ετών, αφού πάλεψε γενναία για πολύ καιρό με την επάρατο νόσο. Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου (Ν.Ο.ΜΑΥ) και ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού Νικόλα.
Αύριο Σάββατο 07 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Μαυροχώρι αποχαιρετάμε τον μικρό μας ήρωα Νικόλα. Στις 12:00 θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία.

















![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

