Μια συναυλιακή μουσική γιορτή, γεμάτη παλμό και χειροκρότημα, έδωσε σήμερα στην Καστοριά ο απολαυστικός Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Μια βραδιά μουσικής μαγείας, ένα ταξίδι με συντροφιά το όνειρο στο παιχνίδι του έρωτα και της ζωής, σε έναν πανέμορφο τόπο, με μία εκπληκτική νυχτερινή θέα έζησαν όσοι βρέθηκαν απόψε στην Καστοριά, προκειμένου να απολαύσουν τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη σε παλιές και νέες του επιτυχίες.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή παρουσία του, δίνοντας τις καλύτερες ευχές του και στη συνέχεια ερμήνευσε πολλά παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια.

![Με λαμπρότητα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καστοριά – [φωτογραφίες – video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_250326-218x150.jpg)



![Μοναδική εμπειρία στο Cern και τον OHE για τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/gel_100326_c-218x150.jpg)



![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-218x150.jpg)