Το ”Last Christmas” επέστρεψε

Το αγαπημένο και κλασικό τραγούδι των χριστουγέννων ”Last Christmas” των Wham κλείνει φέτος τα 35 του χρόνια και το γιορτάζει με μία νέα έκδοση 4K video.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1984 και το video clip του ήταν γυρισμένο στην Ελβετία με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Μάικλ και Αντριου Ρίζλεϊ να περνούν τα Χριστούγεννα παρέα με φίλους.

Το ”Last Christmas” έχει σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις, ωστόσο δεν έχει φτάσει ποτέ στο Νο1 του Official Singles Chart, παρόλο που κάθε χρόνο από το 2007 μπαίνει στα charts.

Η επανέκδοση λοιπόν του βίντεο κλιπ του, είναι εντυπωσιακή με την εικόνα να είναι ψηφιακή και καθαρή, σε σχέση με το παλαιότερο, που δίνει την εντύπωση πως έχει γυριστεί στο σήμερα, με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας και το καστ είναι με ηθοποιούς, με styling της δεκαετίας του ’80.

Με το που κυκλοφόρησε η επανέκδοση του στο YouTube από το κανάλι των Wham o αριθμός επισκεψιμότητας αυξήθηκε με αποτέλεσμα το βίντεο να ξεπεράσει τα 4,4 εκατομμύρια views, και αυτή τη στιγμή να είναι στην 31η θέση στα trends του YouTube.