Οικογένεια τουριστών στον πλάτανο με την ρόδα στο Απόζαρι. Χαλασμός Κυρίου. Το ένα από τα παιδιά τους, που προφανώς έτρωγε όλο το φαγητό του, ζωή νά´χει, σφήνωσε στην περιβόητη ρόδα.
“-Μ@λ@κα, σου έλεγα μη μπει το παιδί…
-Την κοιλιά την δικιά σου και της μάνας σου έχει πάρει, φακλάνα…
-Ενώ το μυαλό από την δικιά σου…” Μιλούσαν στοργικά οι γονείς.
Μια μικρότερη αδερφή με το κινητό στο χέρι έβγαζε 80 φωτό το δευτερόλεπτο τον σφηνωμένο αδερφό και να γελάει. Ο σφηνωμένος να την απειλεί όταν θα βγει ότι θα την πετάξει στους κύκνους… και λίγο πριν η μάνα κόψει το δέντρο για να απεγκλωβίσει τον Κανακάρη, την λύση την έδωσε ένας απλός περιπατητής.
-Ρούφα την κοιλίτσα σου αγόρι μου και οι μισοί θα σπρώχνουν οι άλλοι μισοί θα τραβάνε.
Έτσι έγινε και τελικά ο μικρός ξεστούμπωσε…
«Μαμά από την αρχή μπορούσα να βγω αλλά σας έκανα πλάκα»
Το παραπάνω είναι ένα κείμενο που διαβάσαμε στο facebook




![Οι Γιορτές στο Άργος Ορεστικό είναι εδώ – [πρόγραμμα]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/afs_121225-218x150.jpg)











![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

