Οι υπέρμαχοι του κινήματος κατά των αμβλώσεων γέμισαν με αφίσες τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Μετά το περιστατικό στο μέτρο της Αθήνας και το σάλο που προκλήθηκε και η Βόρεια Ελλάδα γέμισε με αντίστοιχες αφίσες.
Αυτές δείχνουν ένα έμβρυο στον αμνιακό σάκο, ενώ αναγράφεται η φράση: «τα ανθρώπινα δικαιώματα αρχίζουν από τη σύλληψη».
Εκτός από τη Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη αφίσα έχει εμφανιστεί επίσης σε Λαγκαδά, Γρεβενά, Κατερίνη, Κιλκίς και Φλώρινα.









![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)








![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

