Το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού επισκέφτηκαν λίγες μέρες πριν ηλικιωμένη με πυρετό, ο γιος της και ο σύζυγος της. Δεν υπήρχε ενημέρωση ή υποψία για κορονοϊό και η γυναίκα ήρθε σε επαφή με εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας. Όταν στη συνέχεια όμως προέκυψε θετικό αποτέλεσμα σε δείγμα της ηλικιωμένης, η οποία εντωμεταξύ πέρασε και από το νοσοκομείο Καστοριάς, τέθηκαν σε καθεστώς καραντίνας στο σπίτι οι τρεις εργαζόμενοι της υγεινομικής μονάδας του Άργους.



![“Το Λεμόνι “ – Μία έκθεση ζωγραφικής που αξίζει να επισκεφτείς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/06/lmn_26-218x150.jpg)









![“Το Λεμόνι “ – Μία έκθεση ζωγραφικής που αξίζει να επισκεφτείς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/06/lmn_26-100x70.jpg)






