Το συγκινητικό σημείωμα ασθενούς από την Πτολεμαΐδα που πήρε εξιτήριο

Ένα συγκινητικό μήνυμα στους γιατρούς και τους νοσοκόμους της άφησε μία ασθενής με κορωναϊό από την Πτολεμαΐδα, η οποία έλαβε εξιτήριο.

Πρόκειται για τη σύζυγο του 64χρονου ιδιοκτήτη του καφενείου της Δαμασκηνιάς, που δυστυχώς, έχασε την ζωή του από κορωναϊό, και έχει ήδη χάσει και τον πεθερό της από τον φονικό ιό. Σύμφωνα με το kozan.gr, φεύγοντας άφησε ένα σημείωμα στο μαξιλάρι της, με το οποίο εξέφραζε τα θερμά της ευχαριστήρια σε όλους όσοι τη βοήθησαν να αναρρώσει. Το μήνυμά της βρήκε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου που το ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, εκφράζοντας κι εκείνη τη συγκίνησή της.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, η συγκεκριμένη γυναίκα κατάγεται από χωριό του Βοΐου και έχει ήδη χάσει το σύζυγο και τον πεθερό της από τον φονικό ιό.

«Ευχαριστώ όλους για την άψογη συμπεριφορά σας και τους γιατρούς και ειδικά τις νοσοκόμες που μου έδειξαν ανθρωπιά, συμπαράσταση στο πρόβλημά μου και αγάπη. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ο Θεός να σας δίνει υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, και ευτυχία στο σπιτικό σας. Με αγάπη και εκτίμηση», έγραφε στο μήνυμά της.

Ο διοικητής του Μποδοσάκειου Στ. Παπασωτηρίου μετά τη συγκινητική χειρόγραφη επιστολή της γυναίκας που πήρε εξιτήριο ανήρτησε το εξής:

«Πραγματικά αισθάνομαι πολύ Περήφανος για τους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας. Η χειρόγραφη επιστολή της κυρίας απο τη Δαμασκηνια που χθες άφησε στο χώρο νοσηλείας της μετά από το εξιτήριο που πήρε με έχει συγκινήσει. Κερδήθηκε μια μάχη η προσπάθεια συνεχίζεται με υπευθυνότητα ψυχραιμία και σύνεση. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Νοσοκομείου μας χωρίς να ξεχωρίζω κανέναν. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς μας. Συνεχίζουμε δυνατά και προσωπικά θα είμαι αδιαμαρτύρητα Δίπλα σας Συνεχώς. Μένουμε στο Σπίτι για το καλό όλων μας!»