Διαδικτυακό live της Φωτεινής Δάρρα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς

Καινοτομεί η Φωτεινή Δάρρα, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε συναδέλφους της. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και τους πολυάριθμους θαυμαστές δεν σταματά να είναι δημιουργική και να προσφέρει εν μέσω πανδημίας, προτρέποντας όσους μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που οι αντοχές μας δοκιμάζονται.

Για τον λόγο αυτόν διοργανώνει σήμερα, Κυριακή, στις 22.00, μια διαδικτυακή συναυλία (πιάνο-φωνή) μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου της Καστοριάς, μιας περιοχής που πλήττεται με κρούσματα κορονοϊού και «μετρούσε» (μέχρι χθες) οκτώ νεκρούς, με στόχο την αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

«Έστω και ένα ευρώ να δώσει κάποιος από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεο μας αυτόν τον καιρό, θα είναι μεγάλο κέρδος γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»

Μαζί με τον σύζυγό της, τον εξαιρετικό πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη και την 7χρονη κόρη τους μένουν στο σπίτι και στέλνουν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ενότητας σε όλον τον κόσμο. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να καταθέτει απευθείας στον λογαριασμό τραπέζης του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
Eurobank: GR 2502607120000910200182990

«Ζούμε στιγμές πρωτόγνωρες αυτόν τον καιρό, με δεδομένα που ξεπερνούν οτιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Είμαστε κοντά στην οικογένειά μας αλλά και μακριά… μιας και τους μεγάλους σε ηλικία, τους γονείς μας, τους παππούδες, πρέπει να τους φροντίζουμε από απόσταση και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης μας προς αυτούς. Εμείς οι καλλιτέχνες ζούμε μέσα από την επαφή μας με τους ακροατές, και το κοινό που μας παρακολουθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει αυτό τον καιρό πόση παρηγοριά παίρνει μέσα από τις φωνές μας. Αισθάνομαι ότι αυτή την εποχή μπορώ να προσφέρω και εγώ και οι συνάδελφοί μου κάτι πολύτιμο στους συνανθρώπους μας. Παρέα… Μια νοερή αγκαλιά μέσα από τα τραγούδια μας, μέσα από την απέραντη θάλασσα της μουσικής, που μας φέρνει πιο κοντά παρά ποτέ!» αναφέρει η Φωτεινή Δάρρα.

Για το Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς μπορείτε να καταθέσετε στον παρακάτω λογαριασμό. Έστω και μισό ευρώ είναι πολύτιμο. Ραντεβού στο live μας με μια ολόκληρη διαδικτυακή συναυλία την Κυριακή στις 22:00 εδώ! Eurobank: GR 2502607120000910200182990

Publiée par Foteini Darra sur Jeudi 2 avril 2020