Έφτασε πριν από λίγη ώρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης, το μηχάνημα που αναμενόταν για το εργαστήριο μοριακών αναλύσεων που θα λειτουργήσει προκειμένου εν μέσω πανδημίας να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό. Το μηχάνημα που ήρθε από τη Βουλγαρία, θα παραληφθεί επίσημα από την αρμόδια επιτροπή του νοσοκομείου. Η εν λόγω δράση αποτελεί πρωτοβουλία της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Ιατρικό σύλλογο Κοζάνης.
e-ptolemeos
















![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

