Γ. Κορεντσίδης: Τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί και στο τέλος θα τα καταϕέρουμε

Το τελευταίο διάστημα η Καστοριά έχει δεχτεί απανωτά χτυπήματα. Οικονομικά, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης τη γουνοποιίας, που ήταν για δεκαετίες ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της περιοχής, κοινωνικά, λόγω της ολοένα και αυξανόμενης ανεργίας που μαστίζει την περιοχή, ειδικά στις νεότερες ηλικίες και πλέον τα γνωστά γεγονότα της πανδημίας, που έχουν θέσει την περιοχή μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Έχω πει πολλές ϕορές ότι δε θα κουραστώ να αγωνίζομαι, να διεκδικώ και να προσπαθώ, με όλες μου τις δυνάμεις, να κάνω ότι είναι δυνατόν για να ξαναδούμε τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας στον δρόμο της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Στο πλαίσιο αυτό χαιρετίζω τη νέα πρωτοβουλία συμπολιτών μας που κινείται προς την ίδια κατεύθυνση κι έρχεται να προστεθεί και να ενισχύσει τη ϕωνή και την προσπάθεια κι άλλων ένθερμων υποστηρικτών της περιοχής μας.

Αυτή τη χρονική περίοδο η Καστοριά έχει απόλυτη ανάγκη της στήριξης όλων, με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Η στάση και η συμμετοχή του καθενός είναι σημαντική και καθοριστική. Πρέπει, τώρα στα δύσκολα, να δείξουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας. Οϕείλουμε και πρέπει να σταθούμε όρθιοι, ενωμένοι και δυνατοί. Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί. Και στο τέλος θα τα καταϕέρουμε.

Με πολλά συγχαρητήρια και ευχές

Γιάννης Κορεντσίδης
Δήμαρχος Καστοριάς